social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η συγνώμη του Ιωαννίδη στον Τσουτσουδάκη

Η συγνώμη του Ιωαννίδη στον Τσουτσουδάκη

Ο Κώστας Ιωαννίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τον Μανόλη Τσουτσουδάκη για τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς του Σαββάτου

 

Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον Μανώλη Τσουτσουδακη αρχηγο της ομάδας του Χολαργου και να του ζητήσω μέσα από την ψυχή μου ένα τεραστιο Συγγνώμη για τον τραυματισμό που του προκάλεσα. Να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατοτερος.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τραυματίσω τον αθλητή , ένα παιδί, έναν άνθρωπο…πόσο μάλλον να το κάνω εσκεμμένα-επιτηδευμένα που με κατηγόρησαν κάποιοι ότι το έκανα. Είμαι στον χώρο του αθλητισμού κοντά στα 20 χρόνια εκ των οποίων τα 7 σε αντρικό επίπεδο. Σε όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής μου πορείας δεν έχω προκαλέσει ,δεν έχω δημιουργήσει προβλήματα ,πόσο μάλλον τραυματισμούς .
Μεγάλωσα και έμαθα να σέβομαι τον αντίπαλο και να τηρώ το ευ αγωνίζεσθε και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει όποιος με ξέρει, προπονητές ,συμπαίκτες ,φίλοι του ποδοσφαιρου.
Πως θα γινόταν άλλωστε διαφορετικά αφού ο πατέρας μου υπήρξε ποδοσφαιριστής , και η μητέρα μου ενθάρρυνε πάντα κι εμένα και τον αδελφό μου στον αθλητισμό.
Να είμαστε ακέραιοι άνθρωποι και σωστοί αθλητές.
Για να υποστηρίξει κάποιος ότι αυτό που συνέβη ήταν εσκεμμένο και ότι ήμουν καθοδηγούμενος πρέπει να είναι απόλυτα κακοπροαίρετος , και να μην έχει ποδοσφαιρικές γνώσεις.
Εχω κερδίσει 2 μονομαχίες στον χώρο του κέντρου πεντακάθαρα χωρίς να έχω χτυπήσει κανέναν , και η 3η μονομαχία είναι διεκδικησιμη ,έκρινα ότι με την ταχύτητα που έχω και με τάκλιν την προλαβαίνω. Η λάθος εκτίμηση που έκανα προκάλεσε τον τραυματισμό. Δεν πήγα με σηκωμένες τις τάπες. Η σύγκρουση ήταν κνήμη με κνήμη .
Τις τελευταίες ημέρες και διάβασα και άκουσα παρά πολλά,, δέχτηκα επιθέσεις προσωπικά ,αλλά και οικογενειακά, κράτησα χαμηλούς τόνους σεβόμενος την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που περναει ο Μάνος.
Κατηγορήθηκα ότι δεν έχω βγει να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη και ότι αυτό είναι «αρχιδατο» και παντελονατο , σύμφωνα με τους «παντελονατους»
Εγώ έχω μάθει τις διάφορες μου να τις λύνω παντελονατα , και για αυτό λοιπον επέλεξα να πάρω τηλέφωνο το παλικάρι και ήθελα αν ήταν εφικτό να πάω να τον δω ακόμα και στο νοσοκομείο.
Εγώ αυτό θεωρώ Παντελονατο και όχι μια ανάρτηση στα Σοσιαλ.
Θα ήθελα επισης , να συμπληρώσω πως την ίδια μέρα επικοινώνησα με πολύ στενό άτομο της οικογένειας και του είπα αν μπορώ να μιλήσω με τον Μανώλη.
Μου απάντησε πως το παιδί εκείνη την ώρα θα μπει στο χειρουργείο.
Η απάντηση μου ήταν αυτή αυτολεξεί:
«Μόλις τελειώσει το χειρουργείο σε παρακαλώ πολύ ενημέρωσε με για να μην ενοχλώ». Και ζήτησα συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου 1000 φορές και πως το ότι έγινε δεν ήταν εσκεμμένο.
Δεν με νοιάζει που με κατηγορείτε ,για την ακρίβεια με συκοφαντείτε παρότι δεν με γνωρίζετε καν προσωπικά. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που με προετοίμασε ακόμη και για αυτό, για τα ενδεχόμενα κακόβουλων συμπεριφορών που θα συναντούσα στην ζωή. Μπορείτε να εκφράζεστε όπως θέλετε, χρησιμοποιήστε όποιον χαρακτηρισμό θέλετε για το άτομο μου..
Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να μιλάει για την παιδεία που έχω από το σπίτι μου και να θίγει εμμεσως πλην σαφως την οικογένεια μου.
Σεβόμενος την οικογένεια και τον ίδιο τον Μανώλη δεν απάντησα σε κανένα προσβλητικο σχόλιο και καμία απειλή που δέχθηκα παρόλο που τέτοιες συμπεριφορές είναι ανάρμοστες και καταδικαστέες.
Τέλος ,να ζητήσω ξανά ένα τεράστιο συγγνώμη από τον Μανώλη Τσουτσουδακη ,
Μανώλη εύχομαι ειλικρινά να επιστρέψεις πιο δυνατός από ποτέ , και γρήγορα στα Αθηναϊκά γήπεδα.

Σχετικά άρθρα

Χλωρός: Έχουμε μπροστά μας επτά «τελικούς» (vid)

Μητρούσης: Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη (vid)

Θεοφάνης: «Δυο χρόνια -τουλάχιστον- για να επανέλθει ο αθλητισμός στα επίπεδα που βρίσκονταν»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35