social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμο για Εργοτέλη το Σίτι- Η δήλωση Χαραλαμπίδη

Έτοιμο για Εργοτέλη το Σίτι- Η δήλωση Χαραλαμπίδη

Με την προπόνηση της Παρασκευής στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη (30/10, 15:00) στην πόλη του Ηρακλείου. 

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε με προθέρμανση και περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας, τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.   

 

Η "κυανόλευκη" αποστολή

 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές της αποστολής του αγώνα. Στην λίστα βρίσκονται οι : Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Βλάχος, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Καλύβας, Παναγιώτου, Πιαστόπουλος, Λάσκαρης, Καθάριος, Σκεντεράι, Τσίτσαρης, Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης, Καββαδίας, Μπαρμπαρούσης, Μπρέμπος, Τριμμάτης και Χοτζάλλι.   

 

Χαραλαμπίδης : "Έτοιμοι για την πρεμιέρα"

 

Αναφερόμενος στην «πρεμιέρα» του City στο Παγκρήτιο o Απόστολης Χαραλαμπίδης τόνισε «Επιτέλους ξεκινάμε. Είμαστε χαρούμενοι αφού είναι κάτι που το περιμέναμε αρκετός καιρό. Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν «παγίδες». Το πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό καθώς υπάρχουν αρκετές και καλές ομάδες.

 

Εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ένα θετικό ξεκίνημα στη κατηγορία. Πιστεύω στην δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και όπως πρέπει απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε δύσκολη έδρα».

#ΠΑΕ_ΑΙΓΑΛΕΩ_1931 #EgaleoFC #SL2 #City


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35