social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική ισοπαλία για Κηφισιά και Ρόδο (0-0)

Φιλική ισοπαλία για Κηφισιά και Ρόδο (0-0)

Η απόφαση της διοργανώτριας Αρχής της Super League 2 να αναβάλει την τελευταία στιγμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν πτόησε την Κηφισιά και τη Ρόδο, οι οποίες προχώρησαν στην πραγματοποίηση φιλικού αγώνα ακριβώς την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο που επρόκειτο σήμερα (30/10) το απόγευμα να «διασταυρώσουν τα ξίφη τους».

Στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής «Μ. Κρητικόπουλος», λοιπόν, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα ενενηντάλεπτο που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0). Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, ωστόσο πρόσφερε λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο, η Κηφισιά είχε την εδαφική υπεροχή, την οποία όμως δεν μετουσίωσε, απέναντι στη Ρόδο που επιδίωκε να γίνει επικίνδυνη κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος ο Ν. Κούστας επέλεξε να δοκιμάσει πρόσωπα και σχηματισμούς, ο Σ. Αντωνίου προχώρησε πιο σταδιακά στη χρησιμοποίηση των παικτών που είχε μαζί του, με την εικόνα πάντως να μην αλλάζει αισθητά και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής (32' Κολοβούρης (61' Αντωνόπουλος)), Παπαγγελής (46' Πριόνας), Παυλάκης (61' Έσλερ), Γκότοβος (46' Σωτηράκος), Αρτιματάς (46' Μκρτσιαν), Ντόριβαλ (61' Σμπώκος), Οικονομίδης (46' Τζέλι), Πρίτσας (46' Παπασάβας), Καραγκούνης (61' Τόλιος), Καλλέργης (46' Τεττέη), Κρητικός (71' Αγγελόπουλος)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Ηλιάδης, Καραγεώργης, Καψάλης, Μακρυδημήτρης, Μπακαρί, Χύσι (46' Σουλάι), Μίγγος (90' Μπότος), Βουργουτζής (76' Ρέτσος), Νικολόπουλος (85' Σάντο), Μαρσελίνιο (81' Αδαμάκης), Παπάζογλου.

(Φωτό: kifisiafc)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35