social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλτόγλου :  «Στόχος μας η γρήγορη παραμονή»

Παλτόγλου : «Στόχος μας η γρήγορη παραμονή»

Στο περιθώριο του αγιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος και λίγα 24ωρα πριν την σέντρα της Betsson Super League 2, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, Άρης Παλτόγλου, αναφέρθηκε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η ομάδα, αλλά και τους στόχους της φετινής χρονιάς,.

 

Ο ισχυρός άνδρας του City σχολιάζοντας την έναρξη του πρωταθλήματος υπογράμμισε «Ξεκινάμε πρώτα ο Θεός το Σαββατοκύριακο με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με μια ομάδα που είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης για άνοδο, τα Χανιά. Έχουμε φτιάξει μια νεανική ομάδα. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.
Ο στόχος μας είναι μια γρήγορη παραμονή αυτή τη στιγμή. Λείπουμε πολλά χρόνια απ’ αυτή την κατηγορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νέα παιδιά χρειάζονται την στήριξη του κόσμου και ότι όλα τα παιχνίδια θα τα παλεύουνε σα λιοντάρια μέχρι το 90΄ θα παίζουνε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Παιχνίδι με παιχνίδι και όσο πιο ψηλά μπορούμε να φθάσουμε. Γρήγορη παραμονή. Τίποτα άλλο.
Προηγήθηκαν πολλά πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Όλοι γνωρίζουν ότι αδικηθήκαμε στο θέμα της αδειοδότησης. Η πορεία στο τέλος μας δικαίωσε κατά το ήμισυ. Εμεί προχωράμε. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, χωρίς έσοδα, χωρίς τίποτα».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, Ιωάννης Παλτόγλου, τόνισε «Εμείς προχωράμε τη φετινή χρονιά με χαμηλό μπάτζετ. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να σωθεί η ομάδα άνετα. Δεν πάμε για τίποτα παραπάνω. Του χρόνου έχει ο Θεός. Η ομάδα έδειξε ότι θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και αντικειμενικός σκοπός μας είναι η γρήγορη παραμονή. Θα φτιάξουμε φέτος ομάδα και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί».
Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την φετινή σεζόν παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Τιρτιράκης, ο οποίος δήλωσε «Εύχομαι υγεία σε όλους τους παίκτες, σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία με όλες αυτές τις αναβολές, ωστόσο πιστεύω ότι η ομάδα θα σταθεί στο ύψος της. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε εύκολα στην κατηγορία. Είναι κάτι νέο για εμάς σαν διοίκηση. Δεν θέλω να λέω πολλά, αλλά προσωπικά πιστεύω στην άνοδο».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35