social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρελαίνει κόσμο η Κηφισιά-Διπλό και στην Άρα

Τρελαίνει κόσμο η Κηφισιά-Διπλό και στην Άρα

Η Κηφισιά δημιούργησε νικηφόρο σερί στο Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Καραϊσκάκη Άρτας (0-2) για να συνδυάσει την ουσία των τριών βαθμών με το καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο διπλό της σεζόν συνοδεύτηκε μάλιστα από ανέπαφη εστία για τρίτο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι (σε Κύπελλο Ελλάδας και Betsson Super League 2).

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, απείλησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά και βρήκε γρήγορα το γκολ. Στο 23′ της αναμέτρησης, ο Τεττέι κέρδισε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, ο Ντοριβάλ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραϊσκάκη Άρτας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, αλλά οι παίκτες του Νίκου Κούστα είχαν την κατοχή της μπάλας και έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό. Στο 32′ μάλιστα, ο Καραϊσκάκης Άρτας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Γλυνού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Κηφισιά δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία, κυνήγησε άμεσα το δεύτερο γκολ και δικαιώθηκε. Αυτή τη φορά, με θύτη τον Καραγκούνη, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 39ο λεπτό. Η φάση του δεύτερου γκολ ξεκίνησε από προσωπική ενέργεια του Καλλέργη από τα αριστερά, με τον 29χρονο ακραίο επιθετικό να “σπάει” την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Καραγκούνη, που ακολούθησε τη φάση και την ολοκλήρωσε υποδειγματικά με πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος, οι καλές στιγμές ήταν λίγες, με την Κηφισιά να διατηρεί τον έλεγχο του ρυθμού και να μη δίνει πολλά δικαίωμα στους παίκτες των γηπεδούχων για να απειλήσουν την εστία του Μιχελή. Η ομάδα μας θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει τρίτο γκολ, αν ήταν λίγο πιο τυχερή, λίγο πριν από το φινάλε. Συγκεκριμένα, στο 87′ του αγώνα, ο Κρητικός τραβήχτηκε στα άκρα και έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με το εκπληκτικό γυριστό σουτ του Αγγελόπουλου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος (81′ Μκρτσιάν), Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Παπασάββας (73′ Αγγελόπουλος), Καλλέργης, Καραγκούνης (59′ Κρητικός), Τεττέι (81′ Τζέλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35