social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Προστατέψτε την ομάδα μας

Αιγάλεω: Προστατέψτε την ομάδα μας

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του πρωταθλήματος betsson super league 2 η παρουσία φιλάθλων της ομάδας μας (μεμονωμένων και οργανωμένων) την Τετάρτη (24/11) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα απαγορεύεται.

 

Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην έρθουν άδικα στο γήπεδο μιας και η γηπεδούχος ομάδας, παρά της προσπάθειας του προέδρου Άρη Παλτόγλου, δεν θα διαθέσει εισιτήρια, καθώς επίσης δεν θα υπάρχει και εκδοτήριο.
Ξέρουμε ότι η αγάπη σας για την ομάδα δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα, αλλά ο φόβος πιθανών επεισοδίων και η επιβολή μεγάλων χρηματικών προστίμων μας αναγκάζουν να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση.
Ευελπιστούμε ότι αυτή η απόφαση, που αφορά της περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, για τη χορήγηση εισιτηρίων στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό.
Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι υπέρ των ανοικτών γηπέδων για όλους, με αυστηρά υγειονομικά κριτήρια, ασφάλεια και χωρίς επεισόδια.
ΥΓ. Φίλαθλοι προστατέψτε την ομάδα μας, μήν έρθετε στο γήπεδο

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35