social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η αποστολή της Επισκοπής για τον αγώνα με τον Διαγόρα

Η αποστολή της Επισκοπής για τον αγώνα με τον Διαγόρα

Με πολλή διάθεση για προπόνηση εμφανίστηκαν στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής, στην τελευταία ουσιαστικά πριν η αποστολή αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ρόδο όπου αύριο Τετάρτη (24/11, 15.00) θα αντιμετωπίσει για τις ανάγκες της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής τον Διαγόρα.

Ο προπονητής της ομάδας, Γ. Βέλιτς, γύμνασε για κάτι παραπάνω από μία ώρα την ομάδα μας η οποία δεν θα μπορεί βέβαια να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών του Αντώνη Σταθόπουλου (βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από θλάση στον δικέφαλο) και του Ηλία Καραγιάννη (θλάση στον δικέφαλο επίσης).
Στην ομάδα μας υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι και στις τρεις αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα, ήταν εμφανώς καλύτερη των αντιπάλων της (με Καραϊσκάκη, Εργοτέλη και Αστέρα Βλαχιώτη) διατηρεί την πίστη ότι αυτή τη φορά, η τύχη δεν θα της γυρίσει την πλάτη.

Οι “20” της αποστολής
Η αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα για τη Ρόδο αποτελείται από τους: Καλογεράκη, Καλαντζή, Τσάβο, Ανδρικόπουλο, Τασιούλη, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Πολυχρόνη, Εμπόι, Σουμπασάκη, Όρκα, Κουκούλη, Ντεμέτριους, Νοικοκυράκη, Νταρζίσιο, Πέτρου, Σκόνδρα, Θεοδώρου, Γκουέντες.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35