social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν τα κατάφερε η Κηφισιά στην Ιεράπετρα

Δεν τα κατάφερε η Κηφισιά στην Ιεράπετρα

Η Κηφισιά ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΟΦ Ιεράπετρας (2-1) για την 8η αγωνιστική της Betsson Super League 2, σε παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στην Κρήτη. Η ομάδα μας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Τεττέι στο 34ο λεπτό του αγώνα, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν όμως και χάρη στα γκολ των Μεσιδόρο (45′) και Αντερέγκεν (60′) πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο αγώνας

Η Κηφισιά ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, πίεσε, επέβαλε τον ρυθμό της και έφτασε κοντά στο γκολ για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον τερματοφύλακα του ΟΦ Ιεράπετρας να νικά τον Πριόνα σε τετ α τετ. Ακολούθησαν ακόμη δύο καλές στιγμές για την ομάδα μας, με τον Καραγκούνη (στο 11′) και τον Οικονομίδη (στο 29′) πριν απαντήσουν οι γηπεδούχοι με τον Μεσιδόρο (στο 29′).

Η ομάδα μας ευτύχησε εν τέλει να ανοίξει το σκορ στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, με το πρώτο γκολ του Τεττέι στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός επιθετικός βγήκε σε τετ α τετ με τον Καραγκιόζη, τον οποίο νίκησε για το 1-0.

Παρά την ανωτερότητά της πάντως, η Κηφισιά δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια, ούσα σε θέση οδηγού. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στον χώρο του κέντρου και σκόραραν με τον Μεσιδόρο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν ο πρώτος που απείλησε την εστία του Κολοβούρη, με τον Αντερέγκεν στο 54′ της αναμέτρησης. Έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης όμως βρήκε δίχτυα, όταν μετά από νέο λάθος της Κηφισιάς στην ανάπτυξη, νίκησε στο τετ α τετ τον Κολοβούρη.

Οι παίκτες του Νίκου Κούστα προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής και να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ατύχησαν στις δύο καλές στιγμές που είχαν στα τελευταία λεπτά. Στην πρώτη περίπτωση (στο 90′) ο Φερέιρα έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κρητικό, ο οποίος είδε τον Καραγκιόζη να αποκρούει το πλασέ που επιχείρησε σε μια φάση, όπου πάντως η μπάλα κατά πάσα πιθανότητα πέρασε ολόκληρη την γραμμή, πριν από τη δεύτερη επέμβαση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 90+2′ με τον Τεττέι να αστοχεί από ευνοϊκή θέση μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Οικονομίδης (58′ Παπασάββας), Ντοριβάλ (79′ Γιαννιτσάνης), Καλλέργης (70′ Κρητικός), Πρίτσας (58′ Αγγελόπουλος), Καραγκούνης (79′ Φερέιρα), Τεττέι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35