social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα η Μαρκό στην Άνοιξη, 5-0 τη Δόξα

Άνετα η Μαρκό στην Άνοιξη, 5-0 τη Δόξα

Με τον Ντούλια να κάνει... άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και να φτάνει σε χατ τρικ, η Μαρκό πέρασε εύκολα από το γήπεδο «Γ. Κυριάκης» της Άνοιξης όπου επιβλήθηκε με 5-0 της ουραγού Δόξας.

Έτσι, ξέφυγε στο +3 από την Τριγλία Ραφήνας στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑΝΑ, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της τελευταίας στη Βούλα κόντρα στον Άρη. Μόλις στο 8ο λεπτό ο βραχύσωμος επιθετικός κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ για το 0-1), ενώ στο 26ο λεπτό δέχθηκε την ασίστ του Σουλελέ και με πλασέ από θέση τετ α τετ έγραψε το 0-2. Τρία λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Ιατρού να σκοράρει από πλάγια θέση (0-3), για να επανέλθει στον... πίνακα ο Ντούλιας και με σουτ εν κινήσει στο 35ο λεπτό να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 57ο λεπτό ο ίδιος παίκτης μετατράπηκε σε δημιουργό, προσφέροντας στον Κότσι το γκολ για το 0-5 με σουτ.

Διαιτητές: Τσιμενίδης, Κωστάκης-Τρασανίδης

ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ (Νίκος Πετρίτσης): Πολεμίτης (80' Αποστολόπουλος), Πιζάνιας, Γενούζης, Κοσκινιώτης, Μπερμπάντης (61' Νύχας), Αβαρκιώτης, Τσιμπόκας, Μαγγανάρης, Μακρής (80' Φωτεινόπουλος), Ρούσσος, Κριεμάδης (46' Καπίτσης)

ΜΑΡΚΟ (Θαλής Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος, Τσίκλος, Μουσταφίδης (46' Λαμπρόπουλος), Ιατρού (46' Κότσι), Βασιλειάδης, Γκεμίσης (46' Ερέκι), Ντούλιας (76' Σταυρίδης), Πίκουλης, Σουλελές (46' Χαλίλι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35