social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραλαμπίδης :«Να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά»

Χαραλαμπίδης :«Να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά»

Με πρωινή προπόνηση στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης (29/12, 15:00) με την Κηφισιά για την 10η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Μετά την προθέρμανση στο σημερινό πρόγραμμα οι “κυανόλευκοι” δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, δίνοντας έμφαση στις στημένες μπάλες και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο τεχνικός του City, Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Κηφισιά δήλωσε «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά. Να έχουμε την υγεία μας, να είναι καλά όλος ο κόσμος και να τελειώνουμε γρήγορα με τον ιό. Από εκεί και μετά έχουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην Κηφισιά. Μετά την ολιγοήμερη διακοπή των Χριστουγέννων επιστρέψαμε όλοι δυνατοί.

Είμαστε καλά. Στις τελευταίες προπονήσεις η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Θεωρώ πως είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη στην έδρας μας, θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο μας και σίγουρα θέλουμε να κλείσουμε με χαμόγελα την φετινή χρονιά κρατώντας και την θετική εικόνα που έχουμε.

Η Κηφισιά είναι μια ομάδα με πάρα πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ειδικά στο επιθετικό της κομμάτι που είναι δυνατό διαθέτοντας παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά».

Η αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς θα ανακοινωθεί αύριο στο γήπεδο λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35