social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραλαμπίδης:Μεγάλη και σημαντική νίκη

Χαραλαμπίδης:Μεγάλη και σημαντική νίκη

 Χαρούμενος για την μεγάλη νίκη και κυρίως για την εμφάνιση και την δυναμική που έβγαλαν στο γήπεδο οι παίκτες του παρουσιάστηκε μετά τον αγώνα με την Κηφισιά ο Απόστολος Χαραλαμπίδη.

Το σχόλιο του
Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Κηφισιά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε “Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά. Η νίκη αποκτά ιδιαίτερη αξία γιατί τις τελευταίες ημέρες μας βγήκαν προβλήματα αφού είχαμε αρκετούς παίκτες που βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό. Τελευταία στιγμή αλλάξανε τα πλάνα μας. Αυτό που ετοίμαζα εχθές, σήμερα άλλαξε. Η νίκη ήταν δίκαιη. Κάναμε μεγάλη εμφάνιση και είχαμε καλές ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ.
Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι με το γκολ που πετύχαμε συμμετέχουμε και εμείς ως ομάδα στην προσπάθεια ενίσχυσης των Συλλόγων Φλόγα και Δράση.
Από εκεί και μετά κλείνουμε με θετική εικόνα το 2021. Με πολύ καλά παιχνίδια και καλή συγκομιδή βαθμών. Θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο, στους παίκτες μου, στους παράγοντες της ομάδας που μας βοηθάνε πολύ, τους συνεργάτες μου. Εύχομαι και η νέα χρονιά να μας βρει με νίκες και καλές εμφανίσεις”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35