social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπιασε... ρετιρέ με «εξάρα» η Τριγλία Ραφήνας

Έπιασε... ρετιρέ με «εξάρα» η Τριγλία Ραφήνας

Με τον ιδανικό τρόπο εκμεταλλεύθηκε η Τριγλία την οριστική διακοπή του αγώνα στο Μαρκόπουλο και ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, συναντώντας εκεί τη Μαρκό!

Η ομάδα της Ραφήνας επιβλήθηκε με το εμφατικό 6-1 της ουραγού Δόξας Άνοιξης, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση στην επιστροφή της στη δράση για το 2022.

Στα πρώτα λεπτά ο Ζαφειρόπουλος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Πολεμίτη σε εκτέλεση πέναλτι, όμως στο 11ο λεπτό ο Κ. Τσούκας δεν λάθεψε και με γυριστή κεφαλιά από σέντρα του Βίλα έγραψε το 1-0. Στο 33ο λεπτό ο Σένε με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-0, ενώ στο 44ο λεπτό ο Ζαφειρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ έπειτα από ασίστ του Σένε για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 51ο λεπτό με αριστερό σουτ εκτός περιοχής από τον Φωτεινόπουλο (3-1), όμως η συνέχεια ανήκε πάλι στους κιτρινόμαυρους! Στο 61ο λεπτό ο Πετράκης με κοντινό πλασέ από γύρισμα του Βίλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, στο 85ο λεπτό ο Κ. Τσούκας σκόραρε πάλι, αυτή τη φορά με κοντινό πλασέ (5-1) και στο 90ο λεπτό ο νεαρός Δελαπόρτας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Διαιτητές: Φωστέρης, Παντελίδου-Βιτσεντζάτος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Πάντος, Τζίτζης, Χατζόπουλος (57' Πετράκης), Μεϊμαρόγλου, Ι. Τσούκας, Καστράτι (67' Καρκασίνας), Κ. Τσούκας, Νταή, Σένε, Βίλα (68' Δελαπόρτας), Ζαφειρόπουλος (57' Παπάζογλου)

ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ (Νίκος Πετρίτσης): Πολεμίτης, Πάλμος (46' Τσολακίδης), Κοσκινιώτης, Αβαρκιώτης (81' Λαμπράκης), Τσιμπόκας, Σωτηρόπουλος, Καπίτσης, Μανουσάκης, Τσεβάς, Φωτεινόπουλος (81' Αποστολόπουλος).


(Φωτο: irafina.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35