social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το... δεξί στο 2022 το Αιγάλεω, 1-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης

Με το... δεξί στο 2022 το Αιγάλεω, 1-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης

Με το… δεξί ξεκίνησε το 2022 το Αιγάλεω καθώς επικράτησε 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο κατά την 14η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που έβαλε επιπλέον προβλήματα στους παίκτες και των δύο ομάδων, το City κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο αυτογκολ του Βαν Ίπερεν στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι “κυανόλευκοι” μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό και τις συνεχόμενες αναβολές που υπήρξαν στο πρόγραμμα τους, επέστρεψαν δυναμικά απέναντι σε μια μαχητική και επικίνδυνη ομάδα όπως ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά επηρεασμένες από την αγωνιστική αποχή που είχαν με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν αξιόλογες στιγμές πέραν του αυτογκολ του Βαν Ίπερεν που προήλθε απο προσπάθεια του Πιαστόπουλου.
Στην επανάληψη παίχθηκε καλύτερο ποδόσφαιρο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την καλύτερη τους ευκαιρία στο 57 με τον Rooney, ωστόσο ο Γιώργος Σικαλιάς με διπλή προσπάθεια κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Το City θα μπορούσε να κλειδώσει το τρίποντο στο 69ο λεπτό ωστόσο ο Τσίτσαρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Χουάντερσον. Οι “κυανόλευκοι” έχοντας την κατοχή της μπάλας στο 82 έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Λάσκαρης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Βουκελάτο ο οποίος έπιασε το σουτ απο τον άξονα όμως ο Χουάντερσον απομάκρυνε την μπάλα στον Αρναρέλλη ο οποίος στη συνέχεια της φάσης δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ.
Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα έγινε 5 λεπτά αργότερα όταν ο Βουκελάτος βρέθηκε σε θέση βολής έπιασε το σουτ όμως ο Χουάντερσον μπλόκαρε την μπάλα κρατώντας το 1-0.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης) : Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (61' Τσίτσαρης) Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης 83' Καλύβας), Τριμμάτης (68' Βουκελάτος)
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Τ. Καβακάς) : Huanderson, Μπεκατώρος (45' Zambou Donaldoni), Δερμιτζάκης (72' Γαλεάδης), Βαφειάδης, Γλυνός, Σταματής, Van Iperen, Nazim, Τάμπας, Rooney, Krcmarevic.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35