social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άξιζε τη νίκη το Αιγάλεω με την ΑΕΚ όμως ο Ανδριανός είχε διαφορετική άποψη

Άξιζε τη νίκη το Αιγάλεω με την ΑΕΚ όμως ο Ανδριανός είχε διαφορετική άποψη

 Χωρίς νικητή έληξε η εξ αναβολής αναμέτρηση του Αιγάλεω κόντρα στην ΑΕΚ Β καθώς το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα που “σφράγισε” το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, σε έναν αγώνα όμως όπου το City φωνάζει δικαιολογημένα για την διαιτησία και το γκολ της ισοφάρισης των “κιτρινόμαυρων” στο 93.


Ένα παιχνίδι που αφήνει πικρία και απογοήτευση στην ομάδα μας η οποία με το γκολ του Τριμμάτη στο 86 έφθασε μια ανάσα από τη νίκη. Ωστόσο το λάθος του Ανδριανού στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων να μετρήσει το γκολ του Αμούρ που προήλθε από ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ, στέρησε απο το Αιγάλεω το τρίποντο που βάση εικόνας του αγώνα δικαιούταν. Μια φάση η οποία ξεκινά και από οφσάϊντ και που η τηλεοπτική κάμερα δείχνει πεντακάθαρα εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον Αχαιό διαιτητή και προκαλώντας στο τέλος έντονες διαμαρτυρίες όλων στο γήπεδο.
Αγωνιστικά παρά την κούραση από τον αγώνα της Κυριακής, οι “κυανόλευκοι” του Απόστολου Χαραλαμπίδη μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 17 έχασαν την μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους όταν ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Καθάριος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Αρναρέλλη που έπιασε το πλασέ στην κίνηση αναγκάζοντας τον Γκίνη να διώξει σε κόρνερ.
Στο 25 το City έφθασε εκ νέου κοντά στο γκολ με φάουλ του Τσιλιγκίρη, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι της Ένωσης.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλύτερος με το Αιγάλεω να ξεκινά εκ νέου δυνατά και στο 52 να έχει διπλή φάση. Αρχικά ο Καθάριος έπιασε το σουτ εκτός περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του η μπάλα έφθασε στον Τσιλιγκίρη που από πλάγια θέση έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε αουτ.
Η ΑΕΚ Β απάντησε στο επόμενο λεπτό καθώς ο Χριστόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής όμως νικήθηκε απο τον Σικαλιά που κράτησε το μηδέν για την εστία του, ενώ στη συνέχεια της φάσης και μετά από κόρνερ η κεφαλιά του Ραντόνια σταμάτησε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα μας.
Το Αιγάλεω προσπάθησε να φθάσει στο γκολ και δικαιώθηκε για την επιμονή του στο 86 όταν ο Λάσκαρης έκανε το γέμισμα, ο Σταμούλης γύρισε προς τον εξαρχόμενο Γκίνη με αποτέλεσμα ο Τριμμάτης να εκμεταλλευθεί την γκέλα των τυπικά γηπεδούχων και με πλασέ σε κενή εστία να πετύχει το 0-1.
Ένα γκολ όμως που το City δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους καθώς στο 93 ο διαιτητής δεν είδε το επιθετικό φάουλ του Αμούρ ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΑΕΚ (Σ. Οφρυδόπουλος) : Γκίνης, Σταμούλης, Κορνεζος, Αρβανίτης, Μπούσης (26 Ραντόνια) Μουστακοπουλος, Μπάμπης, Γκαρσία (83'Αμούρ), Φερόμενου, Χριστόπουλος, Ιατρουδης.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης) :Σικαλιάς, Παπουτσιγιαννόπουλος, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος (58' Καββαδίας /85' Σταματάκης), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης (70' Βουκελάτος), Τριμμάτης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35