social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του Κρητικού στην Προοδευτική και επιβεβαίωση

Επίσημο του Κρητικού στην Προοδευτική και επιβεβαίωση

Η Προοδευτική παρά το 1-1 παρέμεινε στην κορυφή του 6ου ομίλου και διατήρησε τη διαφορά από Πανελευσινιακό και Προοδευτική.

Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφή αφού ενέταξε στο δυναμικό του συλλόγου τον Στέλιο Κρητικό επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.

Ο σπουδαίος επιθετικός λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από την Κηφισιά τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας.

Ο Κρητικός θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Κορυδαλλού αφού έχει την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας φωτογραφήθηκε δίπλα στους Αντώνη Αραβαντινό και Νίκο Λεμονή. . Όσον αφορά το βιογραφικό του 33χρονου επιθετικού πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στις υποδομές του Παναθηναϊκού για να ακολουθήσει μία σπουδαία καριέρα στη συνέχεια στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εκτός από την Κηφισιά που πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο το νέο απόκτημα της Κηφισιάς έχει περάσει από Εθνικό Αστέρα, Κορωπί, Εθνικό, Ιωνικό, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων, Λάρισα, Ηρακλή Ψαχνών, Χανιά, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Αήττητο Σπάτων και Κέρκυρα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35