social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες το Αιγάλεω, 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη

Επέστρεψε στις νίκες το Αιγάλεω, 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη

Επέστρεψε στις νίκες το Αιγάλεω καθώς για την 16η αγωνιστική επικράτησε στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης' του Αστέρα Βλαχιώτη με 1-0.

Με το τρίποντο αυτό το Σίτι βλέπει τριάδα αφού έφτασε τους 24 βαθμούς και την Καλλιθέα έχοντας 3 ματς ωστόσο περισσότερα. 

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν ενώ από τη στιγμή που έγινε το 1-0 ο Βλαχιώτης κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και είχε καλές στιγμές.

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν μέρα στο γήπεδο, όμως το Αιγάλεω στάθηκε καλά στο γήπεδο και πήρε μια μεγάλη νίκη. 

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε το 18' όταν ο Αθανασόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Τριμμάτη. Στο 26' ο Μασουρίτζε βγήκε μόνος απέναντι από τον Σικαλιά όμως ο Παπανικόλας σωτήρια με τάκλιν δεν επέτρεψε στο μέσο των φιλοξενούμενων να κάνει το σουτ. Στο 27' έγινε το 1-0 όταν ο Παναγιώτου με σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Τσιλιγκίρη που στόπαρε και έκανε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει από τον Αθανασόπουλο για το 1-0. Στο 33' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-1. Ο Μαισουράντζε εκτέλεσε το φάουλ όμως η μπάλα κατέληξε ξυστά άουτ.Στο 40 και πάλι απείλησε ο Βλαχιώτης με το φάουλ του Μασουρίτζε να φεύγει λίγο άουτ. Στο 67' ο Βλαχιώτης απείλησε όταν ο Φλενσμποργκ είδε το σουτ που έπιασε να καταλήγει άουτ. Στο 67' ο Πεχλιβανόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Παναγιώτου και μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ κατέληξε άουτ.Στο 78' ο Τσιλιγκίρης εκτέλεσε το φάουλ όμως η κεφαλιά του Παπανικόλα πέρασε άουτ. Ο Μεταξάς έκανε το γέμισμα στο 80' ομως ο Σικαλιάς έδιωξε κόρνερ.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης) Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος (67' Καλύβας), Λάσκαρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης (84' Βουκελάτος), Τσιλιγκίρης (79' Σταματάκης), Δημητριάδης (67' Χοτζάλλι)..

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Κώστας Βελιτζέλος) Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος (82' Ρόδης), Αλβάρεζ, Μαϊσουράτζε, Λεωνιδόπουλος (75' Μεταξάς), Παπούλης (46' Άντο), Τσίπρας (82' Μπουσμπίμπα), Σοκολάροφ, Φλένσμποργκ (75' Αμπάνκουα).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35