social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Σέχου το Αιγάλεω

Ανακοίνωσε Σέχου το Αιγάλεω

 Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρίστο Σέχου.


Ο 22χρονος επιθετικός (01/03/2000) που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αποτελεί την 3η προσθήκη της ομάδας μας κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και από σήμερα εντάσσεται στις προπονήσεις και τα πλάνα του Απόστολου Χαραλαμπίδη.
Ο Χρίστος Σέχου αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού με τον οποίο το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, αγωνιζόμενος μάλιστα το 2018 δύο φορές στην πρώτη ομάδα, μια στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο.
Τον Ιανουάριο του 2020 αγωνίστηκε στην Ιταλία ως δανεικός στην U19 της Μπολόνια, ενώ τον Φεβρουάριο του 2021 δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο είχε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 9 συμμετοχές στη Super League 2.
Την φετινή αγωνιστική περίοδο, ο 22χρονος σέντερ φορ αποτέλεσε μέλος της Β’ ομάδας του Παναθηναϊκού στην Betsson Super League 2, γράφοντας 8 συμμετοχές και ένα τέρμα.
Παράλληλα ο Σέχου είναι διεθνής καθώς έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές τόσο της Ελλάδας, όσο και της Αλβανίας.
Μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του με το City ο Χρίστος Σέχου δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω αυτή την ιστορική φανέλα. Είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα που θέλω να βοηθήσω την ομάδα και μέσω αυτής να βελτιωθώ και εγώ. Ο πρόεδρος και η ιστορία του Αιγάλεω ήταν αυτά που με έκαναν να επιλέξω να έρθω στην ομάδα, όπως επίσης και ο ατζέντης μου ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ. Το Αιγάλεω είναι ένας υγιείς σύλλογος και χαίρομαι που ήρθα εδώ. Στόχος μου είναι να πάω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτά που θέλει.
Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Το Αιγάλεω βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουμε ελπίδες για την άνοδο και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Ο κόσμος της ομάδας είναι εντυπωσιακός. Θέλω να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να είναι ευχαριστημένος».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35