social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμο το Αιγάλεω για το ματς με τον Παναθηναϊκό Β'

Έτοιμο το Αιγάλεω για το ματς με τον Παναθηναϊκό Β'

 Με την προπόνηση της Τρίτης στο “Στ. Μαυροθαλασσίτης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β στο εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.


Ένας αγώνας όπου οι “κυανόλευκοι” θα αναζητήσουν το τρίποντο προκειμένου να κλείσουν με χαμόγελα τον Α γύρο του πρωταθλήματος και να πάρουν ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια και το επίσης βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.
Όπως εχθές έτσι και σήμερα η προπόνηση κύλησε σε... χαλαρούς ρυθμούς με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να επικεντρώνει τα πλάνα του στην τακτική δουλεύοντας περισσότερο στην κυκλοφορία της μπάλα και τις στατικές φάσεις.
Εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β βρίσκονται οι εδώ και καιρό τραυματίες Σκεντεράι, Μπαρμπαρούση, ο Παπανικόλας ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες “ανάσες” και οι Μπρέμπος, Παπαγγελής και Τσίτσαρης που μπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων και μετράνε αντίστροφα για τα παιχνίδια του Β γύρου.
Ο τεχνικός του Αιγάλεω σχολιάζοντας το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό Β δήλωσε “Ένα ακόμη συνεχόμενο παιχνίδι στο πρόγραμμα μας. Επόμενος αντίπαλός μας ο Παναθηναϊκός Β. Μια ομάδα που της αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι μια νεανική ομάδα, με ταλέντο και με έναν νέο προπονητή που ακολουθεί το ισπανικό μοντέλο. Εμείς προετοιμαστήκαμε κατάλληλα τις δύο τελευταίες ημέρες για αυτό το παιχνίδι. Διαβάσαμε τον Παναθηναϊκό Β σε video και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα γιατί το σημαντικότερο πράγμα είναι να διαχειριστούμε τους ποδοσφαιριστές στα συνεχόμενα παιχνίδια και να βάλουμε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστους παίκτες. Πιστεύω θα διαχειριστούμε σωστά τα παιχνίδια. Εύχομαι ακόμη και την λεπτομέρεια αύριο να την έχουμε υπέρ μας για να μην χάνουμε τζάμπα βαθμούς όπως χάσαμε στα τελευταία παιχνίδια.
Δεν νιώθουμε την πίεση του αποτελέσματος. Είμαστε εντός των στόχων μας και ήδη έχουμε καταφέρει παραπάνω πράγματα. Εμείς θέλουμε η ομάδα να πάει ένα βήμα μπροστά. Να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όπως μας λένε όλοι αυτό το κάνουμε και χαιρόμαστε που το Αιγάλεω παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό θέλουμε να κρατήσουμε και από εκεί και μετά να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για το αποτέλεσμα. Σίγουρα μας λείπουν κάποια αποτελέσματα που χάσαμε στις λεπτομέρειες και από απειρία. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε αυτές τις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας αδικείται από τους βαθμούς που έχει αφού μπορούσε να έχει περισσότερους. Αν κάποιος παρακολουθεί την ομάδα μας τότε θα καταλάβει πως αυτοί οι βαθμοί που χάθηκαν ήταν από δικά μας λάθη”.
Στην “κυανόλευκη” αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης συμπερίλαβε τους : Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Ανδρέου, Βλάχος, Καλύβας, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Καθάριος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Βουκελάτος, Σέχου, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης και Χοτζάλλι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35