social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τιρτιράκης : Πετυχημένη χρονιά. Σχεδιάζουμε την ομάδα της νέας περιόδου

Τιρτιράκης : Πετυχημένη χρονιά. Σχεδιάζουμε την ομάδα της νέας περιόδου

 Με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, Αντώνης Τιρτιράκης, με δήλωσή του υπογράμμισε «Μετά από συζητήσεις και σχόλια φιλάθλων μας και την πικρία που βλέπω ότι έχουν θα ήθελα να αναφερθώ σε ορισμένα πράγματα.


Έπειτα από 13 χρόνια η ομάδα μας επέστρεψε στην Super League 2 πετυχαίνοντας μάλιστα γρήγορα και άνετα τον στόχο της παραμονής της.
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι αυτό αποτελεί επιτυχία, καθώς το φετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από πολλά προβλήματα και «ανώμαλες» καταστάσεις που υπήρξαν πριν καν αυτό ξεκινήσει.
Από χρήματα που αρχικά είχαν πει ότι θα δοθούν στις ομάδες και δεν πήραμε ποτέ, μέχρι το θέμα των αδειοδοτήσεων και το τεράστιο πρόβλημα που μας δημιούργησε στο κομμάτι των μεταγραφών και τον γενικότερο σχεδιασμό της ομάδας.
Ωστόσο παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε πετυχαίνοντας τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος.
Ένα πρωτάθλημα στο οποίο το Αιγάλεω με μηδέν έσοδα είναι μέσα στις 4-5 ομάδες που δεν χρωστάνε σε διαιτησίες. Δεν χρωστά σε κανέναν, άπαντες είναι πληρωμένοι, λειτουργεί υποδειγματικά και δεν έχει κληθεί πουθενά για πειθαρχικά.
Με την αγωνιστική περίοδο πλέον να ολοκληρώνεται, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε την επόμενη σεζόν και το προπονητικό τιμ να αξιολογήσει παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Δοκιμές που θα μας βοηθήσουν εν όψει της νέας χρονιάς.
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα αποτελέσματα στους αγώνες πότε θα είναι θετικά και πότε αρνητικά. Για αυτό πρέπει να δείξουμε υπομονή και επιμονή και να στηρίξουμε την ομάδα μας όπως ξέρουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35