social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαραλαμπίδης «Πετυχημένη η χρονιά. Το Αιγάλεω βάζει τις βάσεις για Superleague»

Χαραλαμπίδης «Πετυχημένη η χρονιά. Το Αιγάλεω βάζει τις βάσεις για Superleague»

Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς πραγματοποίησε ο τεχνικός του Αιγάλεω, Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος χαρακτήρισε πετυχημένη την επιστροφή του City στην κατηγορία τονίζοντας πως η ομάδα βάζει τις βάσεις για ακόμη καλύτερες ημέρες στο μέλλον.
Παράλληλα ο 53χρονος προπονητής υπογράμμισε την πολύτιμη παρουσία της διοίκηση Παλτόγλου και τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδας και ευχαρίστησε τους παίκτες, τους συνεργάτες του και τον κόσμο του Αιγάλεω που στήριξε την φετινή προσπάθεια της ομάδας.
Αναφερόμενος στον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και βρήκε το Αιγάλεω στην 8η θέση με 46 βαθμούς μετρώντας 13 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης υπογράμμισε «Η χρονιά για το Αιγάλεω που επέστρεψε στην κατηγορία μετά από 13 χρόνια ήταν πετυχημένη. Αν αναλογιστούμε ότι ξεκινήσαμε με τόσα προβλήματα λόγω αδειοδότησης και περιορισμό μεταγραφών, ήταν μια δύσκολη αρχή. Για εμένα ως προπονητής που δεν ήξερα ποιους παίκτες θα έχω και αν θα πάρουμε αδειοδότηση το ξεκίνημα της χρονιάς ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θεωρώ ότι το ρόστερ που συμπληρώσαμε και με την ουσιώδη δουλειά που κάναμε ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά.
Τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ και αξίζουν πολλά
συγχαρητήρια
 
. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο γύρο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρό και μέχρι ενός σημείου διεκδικούσαμε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Όμως το ότι δεν είχαμε τόσο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ μας άφησε κάπου πίσω. Ωστόσο θεωρώ ότι η επιστροφή της ομάδας μας στην κατηγορία μετά από 13 χρονιά ήταν πετυχημένη».
-Ήταν μια χρονιά όπου το Αιγάλεω έβαλε ουσιαστικά τις βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον;
«Έτσι ακριβώς. Εκεί πιστεύω ότι πρέπει να σταθούμε. Θεωρώ ότι βάλαμε τις βάσεις και η ομάδα την επόμενη χρονιά θα κάνει τα επόμενα βήματα που χρειάζεται έτσι ώστε να πάει εκεί που της αρμόζει. Στη Super League. Το Αιγάλεω είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να κοιτά ψηλά»
-Παρά τα προβλήματα που υπήρξαν (αδειοδοτήσεις, γηπεδικό) το Αιγάλεω κατάφερε να ανταποκριθεί δείχνοντας χαρακτήρα και «μέταλλο» ως ομάδα. Τι ήταν αυτό που κράτησε όρθια την ομάδα;
«Το Αιγάλεω έχει μεγάλο όνομα ως ομάδα. Η ομάδα έδειξε πως διαθέτει «μέταλλο» και χαρακτήρα. Πρώτα απ’ όλα διαθέτει έναν εκπληκτικό πρόεδρο. Ο κύριος Παλτόγλου είναι κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν κοντά μας και έλυνε όλα τα προβλήματα. Στηριχθήκαμε πάνω του γιατί ξέραμε τι άνθρωπο έχουμε κοντά μας. Αυτό, σε συνδυασμό με την δουλειά που γινότανε, πιστεύω ότι ήταν τα βασικά συστατικά για το ότι η ομάδα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική διεκδικώντας μέχρι ενός σημείου τις πρώτες θέσεις».
-Το Αιγάλεω ήταν από τις λίγες ομάδες που είχε σταθερότερα σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.
«Ο κ Παλτόγλου είναι κύριος με το Κ κεφαλαίο. Πάντα ήταν κοντά μας. Ότι χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας. Το οικονομικό κομμάτι δεν μας απασχόλησε ποτέ σε μια χρονιά που όλοι μας βλέπαμε άλλες ομάδες τι προβλήματα αντιμετώπιζαν».
-Τι κρατάς από την ομάδα την φετινή χρονιά;
«Κρατώ ότι ήμασταν όλοι μια «οικογένεια». Το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες μου, τη δουλειά που κάναμε όλοι στις προπονήσεις και βέβαια τον πρόεδρο της ομάδας που δεν πρέπει να χαθεί από το Αιγάλεω. Ο κύριος Παλτόγλου ήταν και είναι το στήριγμα της ομάδας. Οι παίκτες και προπονητές έρχονται και παρέρχονται, αλλά ο κύριος Παλτόγλου πρέπει να μείνει γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να ανεβάσει την ομάδα στην Super League».
-Το πρωτάθλημα είχε αρκετές ιδιαιτερότητες φέτος, με έντονο ρυθμό και με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.
«Γνωρίζαμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι έτσι συν το ότι υπήρξαν και τα κρούσματα κορονοϊού. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλες τις ομάδες αυτός ο ρυθμός των αγώνων. Παίζαμε όλοι Κυριακή-Τετάρτη- Κυριακή και τα μεγάλα ταξίδια επηρέαζαν ακόμη περισσότερο όλο αυτό.
Θεωρώ όμως ότι ήμασταν όλοι μια «οικογένεια», μια «γροθιά». Δουλέψαμε πολύ καλά και πιστεύω ότι αυτό μας κράτησε. Στον πρώτο γύρο εκεί που είχαμε αρκετά καλό ρυθμό, μετά τον αγώνα με την Κηφισιά αντιμετωπίσαμε θέματα με τον Covid-19. Ωστόσο γνωρίζοντας καλά την κατηγορία και με την εμπειρία μου δεν άφησα την ομάδα να επηρεαστεί τόσο από όλο αυτό».
-Πως θα χαρακτήριζες το φετινό πρωτάθλημα;
«Θα χαρακτήριζα θετική την χρονιά για το Αιγάλεω. Η ομάδα έδειξε ότι είναι μεγάλη. Έδειξε ότι ο κόσμος ήταν η δύναμή της και έβαλε τις βάσεις έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει την άνοδο της στη Super League γιατί ανήκει».
-Τα αποδυτήρια ήταν μια οικογένεια και όσες δυσκολίες υπήρξαν έμεναν εκεί.
«Το κλίμα στα αποδυτήρια με όλους ήταν καταπληκτικό. Όλοι ήμασταν δεμένοι. Παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και για αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Από εκεί ξεκινήσαν όλα. Γιατί όπως γνωρίζεται εμείς βασιστήκαμε σε αυτό το κομμάτι και στην δουλειά. Είχαμε από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας, ωστόσο με την δουλειά με και το καλό κλίμα που είχαμε μεταξύ μας καταφέραμε να μείνουμε όρθιοι.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου. Ήταν όλοι εξαιρετικοί. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο Κώστας Διάλλας, ο Σταύρος Μπαϊράμης, ο Δημήτρης Διαμάντης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και προς τον Πέτρο Κωνσταντινίδη που ήμασταν όλες τις ημέρες κοντά και παλεύαμε για την ομάδα προκειμένου η ομάδα να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
-Ο κόσμος της ομάδας ήταν πάντα δίπλα της.
«Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης μας σε όλα τα παιχνίδια. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί εισέπραττα καθημερινά την αγάπη του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για το χειροκρότημα στο γήπεδο και για το ότι ήταν κοντά μας εντός και εκτός έδρας. Δεν υπολόγιζε αποστάσεις και ήταν πάντα δίπλα μας. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή που είχαμε. Τον ευχαριστώ και προσωπικά για την αγάπη μου που μου δείξανε».
-Αγωνιστικά πως κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2
«Πιστεύω ότι ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα με όλες αυτές τις συνθήκες που διεξήχθη, αλλά θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός δίκαια βγήκε πρώτος. Η Καλλιθέα επίσης έδειξε μια σταθερότητα και προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική διεκδικώντας την πρώτη θέση, αλλά ο Λεβαδειακός έχοντας περισσότερο βάθος στο ρόστερ και εμπειρία βγήκε δίκαια στην πρώτη θέση. Από εκεί και μετά ήμασταν ένας όμιλος 5-6 ομάδων που προσπαθήσαμε να παίζουμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Η βαθμολογία πιστεύω ήταν σωστή με βάση την εικόνα των ομάδων».

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35