social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλιθέα: Ηγεμονικό συμβόλαιο σε Νίλι

Καλλιθέα: Ηγεμονικό συμβόλαιο σε Νίλι

Το κομμάτι των ανανεώσεων στην Καλλιθέα έχει λάβει τέλος, με όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε ο Λεωνίδας Βόκολος στη λίστα του να έρχονται σε συμφωνία με την ΠΑΕ και να παραμένουν στο ρόστερ για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.

Οι «κυανόλευκοι» είναι δεδομένο ότι τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχουν μεγαλεπήβολους στόχους και η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο νότιο όμιλο είναι αυτοσκοπός.

Γι' αυτό και η ΠΑΕ θα ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Ο Θανάσης Κωστανάσιος που αποχώρησε από τον Εργοτέλη ήταν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα, όπως έχει αποκαλύψει το Soccerlive.

Ο δεύτερος κατά σειρά που μετακόμισε στην Καλλιθέα από ομάδα του νοτίου είναι ο Νίλι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό έπειτα από μία καταπληκτική σεζόν με 27 συμμετοχές, 11 γκολ και δύο ασίστ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε επαφές με την ομάδα του Ελ Πάσο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης, η οποία ήταν άκρως δελεαστική. Πολύ δε περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι υπήρξαν οφειλές προς το πρόσωπό του από τους Βοιωτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive, ο Νίλι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 80.000 ευρώ συν υψηλό μπόνους σε περίπτωση ανόδου στη Super League 1.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε δύο ακόμα μεταγραφές που αφορούν το μεσοαμυντικό σκέλος. Για τη θέση του στράικερ υπάρχει διάθεση για να γίνει η υπέρβαση και να αποκτηθεί έμπειρος επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά.

Τέλος, όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αυτές δεν θα φτάσουν σε ζυγό αριθμό.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35