social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ταράσης: Η Ακαδημία έκανε βήματα προόδου, η Κ20 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας

Ταράσης: Η Ακαδημία έκανε βήματα προόδου, η Κ20 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Κηφισιά, Κώστας Ταράσης, μίλησε για την πορεία της Κ20 μέχρι τον τελικό του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League 2, αλλά και τη συνολική πορεία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Από τους πλέον έμπειρους της χώρας στο αναπτυξιακό κομμάτι, ο Κώστας Ταράσης αναφέρθηκε τόσο στην εξέλιξη των νεαρών αθλητών του συλλόγου, όσο και στον πραγματικό στόχο για τα παιδιά της Κ20.

Μπορώ να πω με πάσα ειλικρίνεια πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε. Η πορεία της Ακαδημίας καταδεικνύει του λόγου το αληθές, δεδομένης της τεράστιας προσπάθειας που κατέβαλαν τόσο οι προπονητές όσο και οι αθλητές. Θεωρώ πως εξελίξαμε το ταλέντο και τις ικανότητες των παιδιών. Η δουλειά ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου, στραφήκαμε σε πολλά παιδιά που γνωρίζαμε από τον Παναθηναϊκό και στήσαμε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο. Όλα άρχισαν βέβαια από την στιγμή που μας εμπιστεύτηκε και μας επέλεξε ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος -σε συνεννόηση με τη διοίκηση- μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Συνολικά, η λειτουργία της Ακαδημίας ήταν τέτοια που επέτρεπε σε όλους να είναι αφοσιωμένοι στα παιδιά και την πρόοδό τους” ανέφερε αρχικά ο Κώστας Ταράσης, για να προσθέσει:

Θεωρώ πως συνολικά η Ακαδημία έκανε μεγάλα βήματα προόδου, καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να οργανώσουμε τα αγωνιστικά τμήματά μας, με τον τρόπο που θέλαμε. Ο Θωμάς Μαυρουδής είναι έμπειρος και απόλυτα καταρτισμένος προπονητής, η ποιότητα της δουλειάς του φάνηκε στο γήπεδο. Θα μπορούσα να πω μάλιστα πως η Κ20 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Κατά γενική ομολογία, ήμασταν καλύτεροι στον τελικό με το Αιγάλεω, αλλά το ποδόσφαιρο είναι δυστυχώς άδικο πολλές φορές. Από την άλλη όμως, η εικόνα που είχαμε στο γήπεδο ήταν πάρα πολύ καλή κι αυτό μας ικανοποιεί απόλυτα“.

Τέλος ανέφερε: “Ο πραγματικός τίτλος για μας θα είναι αν κάποιο ή κάποια από τα παιδιά της Κ20 προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και πάρουν ένα συμβόλαιο. Στις μικρές ηλικίες, στην παραγωγική διαδικασία, το μείζον είναι να κάνουν βήματα προόδου τα παιδιά. Ένας τίτλος στο Πρωτάθλημα του Κ20 ξεχνιέται μετά από λίγο, αλλά η δυνατότητα να αγωνιστεί κάποιο παιδί σε επαγγελματικό επίπεδο μένει στην ιστορία για το ίδιο. Αυτό θα είναι το δικό μας μετάλλιο, τόσο για μένα όσο και για τον Θωμά Μαυρουδή“.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35