social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Παναγιώτου

Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Παναγιώτου

Η έλευση του Γιώργου Πετράκη στην Κηφισιά και η ανάληψη των καθηκόντων του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας λειτουργεί φυσικά ως προάγγελος εξελίξεων στον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εδώ και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός και σταδιακά γίνεται το ανάλογο ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, με τους Μκρτσιάν, Ρεντζή και Τζέλη να έχουν αποχωρήσει επίσημα από την κυανόλευκη ΠΑΕ.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας με μπροστάρη τον γενικό διευθυντή Γιώργο Τουτζάρη έχουν προχωρήσει σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive, ένας εξ αυτών είναι ο Κώστας Παναγιώτου, του οποίου το συμβόλαιο με το Αιγάλεω λήγει στο τέλος του μήνα. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ προχωρημένες και υπάρχει ταύτιση απόψεων σε όλα σχεδόν τα σημεία.

Αν όλα πάνε καλά, ο 25χρονος δεξιός μπακ-χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Κηφισιά με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές στο Σίτι.

Την περσινή σεζόν ο Παναγιώτου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και ήταν απ' αυτούς που ξεχώρισαν στην ομάδα των Δυτικών προαστίων, καταγράφοντας 24 συμμετοχές, όλες ως βασικός.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ένωση Ερμιονίδας, Παναργειακό, Αστέρα Τρίπολης, Ασπρόπυργο και Καλαμάτα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35