social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προοδευτική: Σε καλό δρόμο η σύσταση της ΠΑΕ Ι Ανανέωσαν έξι και αισιοδοξία Αραβαντινού

Προοδευτική: Σε καλό δρόμο η σύσταση της ΠΑΕ Ι Ανανέωσαν έξι και αισιοδοξία Αραβαντινού

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Ιουνίου ωστόσο στην Προοδευτική οι μηχανές δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν.

Παρότι η ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν από λίγες εβδομάδες, η λέξη ''ξεκούραση'' δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του συλλόγου απ' ότι φαίνεται. Άλλωστε, οι διαδικασίες που θα πρέπει να τρέξουν μετά την άνοδο της ομάδας είναι αρκετές, με τη συγκρότηση του συλλόγου σε Ανώνυμη Ποδοσφαιρική Εταιρεία (Π.Α.Ε) να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ήδη ο Αντώνης Αραβαντινός και οι υπόλοιποι διοικούντες των βυσσινί τρέχουν το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ, παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2022-2023.

Πιο συγκεκριμένα το θέμα των ανανεώσεων όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Κώστας Μεγαρίτης, Βασίλης Πατσατζόγλου, Δημήτρης Τσιαβός, Βασίλης, Αλεξίου, Παρασκευάς Νομικός και Παναγιώτης Παρασκευόπουλος έχουν ήδη συμφωνήσει με την διοίκηση της ομάδας προκειμένου να παραμείνουν στο δυναμικό της Προοδευτικής και την ερχόμενη σεζόν. Παράλληλα σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με τους Γιώργο Κατίδη, Αντώνη Κυριαζή, Δημήτρη Βοσνακίδη και Γιώργο Θεοδωρίδη, αφού οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή και την περίπτωση του Γιάννη Μάγγου, υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου δηλώνουν ότι η ομάδα προχώρησε σε αυτή τη κίνηση αφού υπήρχε ζήτημα ηθικής απέναντι στον Φωστήρα, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά τους για τα ονόματα που είναι υποψήφια, εφόσον η υπόθεση ''Μάγγου'' τελειώσει οριστικά.

Σε άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα επικρατέστερη έδρα που θα φιλοξενήσει την Προοδευτική είναι το γήπεδο ''Π. Σαλπεας'' του Κερατσινίου, ενώ, σε ό,τι έχει να κάνει με το γηπεδικό έχει ήδη ξεκινήσει συζήτηση με την περιφέρεια για την δημιουργία νέου γηπέδου στην περιοχή που βρίσκονται τα Λατομεία Κορυδαλλού. Την συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και ο κ. Αραβαντινός στο soccerlive.gr όπου τόνισε: ''Σκοπός αποτελεί να κοιτάζουμε μπροστά και όχι πίσω. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει υγεία. Αυτό κάναμε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε το σύλλογο. Δεν υπάρχουν οφειλές προς τρίτους και τρέχουμε ήδη τη διαδικασία για τη σύσταση της ΠΑΕ. Θέλουμε να κοιτάζουμε πάνω και αυτό θα επιδιώξουμε και του χρόνου. Στόχος αποτελεί να παραμείνουμε στην κατηγορία κάνοντας παράλληλα πορεία ανάλογη του ονόματος και της ιστορίας της Προοδευτικής''


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35