social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Κοντά σε Αστρά, Καραργύρη και Γώγο η Προοδευτική

Θέμα soccerlive I Κοντά σε Αστρά, Καραργύρη και Γώγο η Προοδευτική

Με... φόρα από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έρχεται η πανίσχυρη Προοδευτική που δείχνει τη δυναμική της και στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριου.

Μετά τη συμφωνία με τον Μπάμπη Παυλίδη που σας αποκαλύψαμε, η ιστορική ομάδα φαίνεται ότι έχει βάλει ψηλά στη λίστα της τρεις ποδοσφαιριστές από το... πάνω ράφι.

Ο λόγος για τους τερματοφύλακες, Λευτέρη Αστρά και Ηλία Καραργύρη και τον κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Γώγο.

Ο Αστράς άνηκε μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Λάρισας, γεγονός που δείχνει ότι έχει την κατηγορία αφού έχει αγωνιστεί σε αρκετά ματς. Προέρχεται από τα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής του Πανιώνιου, έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Απόλλωνα Σμύρνης και στην Ισπανική, Σαν Φερνάντο.

Ο Καραργύρης είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου του 2002 και αποτελεί προϊον της ακαδημίας του Ολυμπιακού, όντας μέλος της πρώτης ομάδας.

Όσον αφορά τον Γώγο, ο ύψους 1,94 κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Superleague 2 για λογαριασμό του Θεσπρωτού ενώ προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι άνθρωποι της Προοδευτικής και συγκεκριμένα ο Αντώνης Αραβαντινός όχι απλά δεν εφησυχάζονται αλλά εργάζονται καθημερινά ώστε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να δει τον... Φοίνικα και πάλι πρωταγωνιστή στα σαλόνια της SL2.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35