social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποκάλυψη - Προοδευτική: Ετοιμάζει «βόμβα» με Κλάους Αθανασιάδη

Αποκάλυψη - Προοδευτική: Ετοιμάζει «βόμβα» με Κλάους Αθανασιάδη

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται η Προοδευτική εδώ και πολύ καιρό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ετοιμάζει την πιο ηχηρή της κίνηση τουλάχιστον βάσει του «βαρύ» βιογραφικού του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Soccerlive.gr, η διοίκηση της ομάδας του Κορυδαλλού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Στέφανο «Κλάους» Αθανασιάδη, ο οποίος έχει γράψει τη δική του πετυχημένη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο 33χρονος στράικερ έχει μείνει ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διετής συμφωνία, προκειμένου να φορέσει τα βυσσινί και να αποτελέσει την αιχμή δόρατος της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πολύπειρος επιθετικός έχει πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ (295 συμμ., 107 γκολ), ΠΑΣ Γιάννινα (28 συμμ., 2 γκολ), Πανσερραϊκό (26 συμμ., 6 γκολ), Αναγέννηση Καρδίτσας (25 συμμ., 5 γκολ), Απόλλων Λάρισας (24 συμμ., 4 γκολ), Μακάμπι Χάιφα (18 συμμ., 1 γκολ), ενώ έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35