social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Μπαστιάνο το Αιγάλεω

Ανακοίνωσε Μπαστιάνο το Αιγάλεω

Δυναμικά προχωράει στην ενίσχυση του ρόστερ του το Αιγάλεω και ετοιμάζεται με πρωταγωνιστικές διαθέσεις για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Με τα κυανόλευκα θα αγωνίζεται φέτος ο ακραίος επιθετικός Γιάννης Μπαστιάνος, ο οποίος προέρχεται από θετική σεζόν με τα χρώματα του Διαγόρα Ρόδου. Η ενημέρωση του «Σίτυ» αναφέρει: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπαστιάνο. Γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1998 στη Χίο, ο Γιάννης Μπαστιάνος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, έχει ύψος 1.73 και την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου «έγραψε» 31 συμμετοχές και 6 γκολ στον Β Όμιλο της Super League 2. Ο 24χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του το 2014 στη Μυτιλήνη και την ΑΕΛ Καλλονής, ωστόσο γρήγορα το πλούσιο ταλέντο του προκάλεσε το ενδιαφέρον ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. Έτσι το 2016 αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο το 2017 αγωνίστηκε στη Superleague, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός, σε Βέροια (2017-18), Απόλλωνα Σμύρνης (2019-20) και Λεβαδειακό (2020). Τον Σεπτέμβριο του 2020 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League 2, ενώ την περσινή σεζόν (2021-22) αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του «οδηγώντας» τους νησιώτες στην σωτηρία τους στη Super League 2. Ο Μπαστιάνος είναι διεθνής με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες, καθώς αγωνίστηκε στην Εθνική Κ19 (3 συμμετοχές), αλλά και στις Κ20 (2 συμμετοχές- 1 γκολ) και Κ21.

 

«Τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του Αιγάλεω»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αιγάλεω ο Γιάννης Μπαστιάνος τόνισε «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Αιγάλεω. Είναι τιμή μου που θα φορέσω μια ιστορική φανέλα όπως αυτή του Αιγάλεω. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρόνια με υγεία και επιτυχίες. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για φέτος. Οι φιλοδοξίες μου παραμένουν ίδιες καθώς κάθε χρόνο θέλω να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα και να κάνω ακόμα ένα καλό πρωτάθλημα».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35