social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέκτησε Κολλά το Αιγάλεω

Απέκτησε Κολλά το Αιγάλεω

Έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες έβαλε στη μηχανή του το Αιγάλεω.

Ο λόγος για τον Χρήστο Κολλά, ο οποίος προέρχεται από μία διετία στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας με τα χρώματα της Καβάλας και των Χανίων. Η ανακοίνωση του «Σίτυ» αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κολλά. Ο Χρήστος Κολλάς είναι γεννημένος την 1η Μαϊου 1997, αγωνίζεται ως επιθετικός και διακρίνεται για το πάθος, την ταχύτητά και την δυναμικότητα στο παιχνίδι του. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα των Χανίων, με την οποία σε 24 παιχνίδια σημείωσε 5 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Κηπούπολη και λίγο μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου. Το 2015-16 αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική αρχικά με την Ερμιονίδα και εν συνεχεία με τον Βύζαντα Μεγάρων. Επόμενη ομάδα της καριέρας του ήταν ο Οπούντιος Μαρτίνου, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 μεταγράφηκε στον ΝΠΣ Βόλος με τον οποίος και πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. Το 2018-19 αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με τους Αγίους Αναργύρους, ενώ το 2019-20 φορώντας την φανέλα του Θεσπρωτού επέστρεψε στη Football League. Την σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στην Καβάλα με την οποία είχε 6 γκολ σε 16 παιχνίδια στη Football League, ενώ την προηγούμενη σεζόν (2021-22) διακρίθηκε στη Superleague 2 με τα Χανιά. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα».

 

Κολλάς: «Χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Αιγάλεω»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αιγάλεω, ο Χρήστος Κολλάς τόνισε «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Αιγάλεω. Θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω το Αιγάλεω να υλοποιήσει τους στόχους του τη νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35