social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πετράκης: Παρακαταθήκη για το μέλλον η δουλειά που έγινε στην Πτολεμαΐδα

Πετράκης: Παρακαταθήκη για το μέλλον η δουλειά που έγινε στην Πτολεμαΐδα

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου η Κηφισιά επέστρεψε στις προπονήσεις επί αθηναϊκού εδάφους μετά από δεκαπέντε μέρες παραμονής στην Πτολεμαΐδα, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Ο 34χρονος προπονητής έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Κηφισιάς στην Πτολεμαΐδα, ενώ αναφέρθηκε επίσης στα κομμάτια που ακολουθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Η προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, τόσο όσον αφορά τις παροχές που είχαμε όσο κι από την άποψη της δουλειάς που έγινε, σε επίπεδο φιλοσοφίας, τακτικής και φυσικής κατάστασης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεν είχαμε ιδιαίτερους τραυματισμούς, ιδιαίτερα μυϊκούς, μετά την επιβάρυνση που υπήρξε στους παίκτες λόγω της έντασης και του όγκου των προπονήσεων. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ όλη την προσπάθεια των παικτών. Είναι σπουδαίο ότι βρεθήκαμε όλοι μαζί γι αυτό το δεκαπενθήμερο στην Πτολεμαΐδα τόσο επειδή μπορέσαμε να δουλέψουμε εντατικά όσο κι επειδή δεθήκαμε περισσότερο ως ομάδα. Σίγουρα αυτό είναι παρακαταθήκη για το μέλλον, πρόκειται για μια διαδικασία που θα μας βοηθήσει στη διάρκεια της σεζόν” δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πετράκης για να συνεχίσει αναφερόμενος στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

Παίξαμε ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τα πράγματα που δουλεύουμε. Μπορώ να πω ότι δεν βγάλαμε αρκετά από αυτά που θέλαμε, αλλά είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο σε αυτό. Σίγουρα υπήρχε κούραση, όπως επίσης ο αντίπαλος δημιουργούσε τις συνθήκες για να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε σε απόλυτο βαθμό αυτά που θέλαμε. Ακόμη κι έτσι όμως αυτό το φιλικό ήταν ένα καλό ερέθισμα για μας, για να βελτιωθούμε και να ενισχύσουμε αυτά που είδαμε ότι θέλουν περισσότερη δουλειά στη συνέχεια. Στο σημείο που βρισκόμαστε σε επίπεδο προετοιμασίας, το κυριότερο κομμάτι αφορά στη φυσική κατάσταση προκειμένου να αποκτήσουμε μια πολύ καλή βάση. Πλέον όμως μπαίνουμε σιγά σιγά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και μέχρι να φτάσουμε στο τρίτο, ο στόχος είναι να μπορέσουμε να βάλουμε τη φιλοσοφία μας ώστε η ομάδα να αποκτήσει τη δική μας ταυτότητα”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35