social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση για την Ηλιούπολη στο κύπελλο Ελλάδας

Πρόκριση για την Ηλιούπολη στο κύπελλο Ελλάδας

Άνετη νίκη με 1-3 επί του Ερμή Ζωνιανών πέτυχε η ομάδα της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη μπήκαν πιο αποφασιστικά στο γήπεδο, με τον Κρέτση να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 1ο λεπτό, με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Ο Ερμής έβγαλε αντίδραση, απειλώντας στο 11 με τον Λυκούδη, ενώ κατάφερε να βρει δίχτυα στο 13′ με τον Μπαμπουλάκη. Η Ηλιούπολη είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας και στο 22′ ο Τριανταφυλλάκος είχε δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 1-2 σημείωσε ο Βασιλείου, ο οποίος είχε αντικαταστήσει στο 19′ τον Ματσούκα, με αναγκαστική αλλαγή.

 

Το 1-2 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με την Ηλιούπολη να πηγαίνει στα αποδητήρια με προβάδισμα.

 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το «δεξί» για τον «Ήλιο», με τον Βασιλείου να σημειώνει το 1-3 με όμορφη προσωπική ενέργεια. Ο Ερμής δημιούργησε καλές ευκαιρίες στο 59 με το δοκάρι του Μπαμπουλάκη, στο 67′ και στο 80′ με τον Πλεύρη και στο 81′ με τον Γεμιστό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Πολίτη.

 

Το 1-3 ήταν το τελικό σκορ του παιχνιδιού, με την Ηλιούπολη να αντιμετωπίζει τον Ερμή Μελιγούς στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Η δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

 

Ερμής Ζωνιανών: Κασσωτάκης, Γεμιστός, Ζερβός, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης , Χριστοδούλου, Βελιβασάκης (65′ Πλεύρης), Κασαπάκης, Λυκούδης (60′ Ξηρός), Κλίνης, Σκουτέλης.

 

Ηλιούπολη: Πολίτης, Κρητικός, Ανδρέου, Μπουσάι, Κωστόπουλος, Τσαφταρίδης, Κρέτση, Τριανταφυλλάκος, Βάρκας (64′ Γεωργιάδης), Ματσούκας (19′ Βασιλείου, 88′ Παπαγιαννόπουλος), Μπαστακός


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35