social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προοδευτική: «Μείναμε σχεδόν μόνοι»

Προοδευτική: «Μείναμε σχεδόν μόνοι»

Τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουληθεί είναι ελάχιστα, θέλησαν να εκφράσουν οι άνθρωποι της Προοδευτικής.

Οι ιθύνοντες του κορυδαλλιώτικου συλλόγου σημειώνουν πως θα κάνουν ακόμα περισσότερα από όσα ήδη έχουν κάνει για να έρθουν νέες επιτυχίες, τονίζουν ωστόσο ότι θα πρέπει η αγάπη του κόσμου, όπως εκφράστηκε με την κάθοδο στην Καλαμάτα, να εκφραστεί και σε επίπεδο ενίσχυσης. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας γύρισε μετά από χρόνια, εκεί που θα έπρεπε να ήταν πάντα και να θυμάστε δεν τελειώνουμε εδώ. Έχουμε ακόμα μια υποχρέωση! Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να αλλάξει η ομάδα επίπεδο. Έκανε πάνω από 20 μεταγραφές, ξεκίνησε όλες τις διαδικασίες επιστροφής της ομάδας στο σπίτι της, πρόσφερε στην ομάδα και στο επιτελείο τα πάντα, ό,τι ζητήθηκε, κάλυψε όλες της υποχρεώσεις και κατέθεσε το μετοχικό κεφάλαιο. Ο κόσμος όμως έδειξε μόνο αγάπη στα πληκτρολόγια των social media, αν και βάλαμε τις τιμές εισιτηρίων έκει που μας ζητήθηκαν, η αγορά εισιτηρίων του κόσμου που αγαπά την ομάδα ήταν ελάχιστα. Ξεκινήσαμε με το όραμα να είμαστε όλοι μαζί, αλλά μείναμε σχεδόν μόνοι. Η διοίκηση, το προπονητικό team και οι παίκτες έχουν ανάγκη να δουν την υπερβολική αγάπη που έχει ο κόσμος της ομάδας, όπως την έδειξαν οι φίλαθλοι που ήρθαν στην Καλαμάτα. Αγάπη είναι να νιώσουμε όλοι ότι οι κερκίδες γέμισαν από σήμερα. Ότι είμαστε όλοι μαζί και πολλοί. Αυτό που αναλάβαμε θα το κάνουμε και ακόμα πολλά περισσότερα. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερους στόχους! WE ARE BACK».

 


Σχετικά άρθρα

Πολύτιμο «διπλό» ο Περαμαϊκός στη Νίκαια, 1-0 την Προοδευτική!

Χατζηαλέξης: Παίζουμε για τον Αίαντα και για τη σωτηρία

Προοδευτική: «Πολ, Λάμπογλου, Βασιλείου και Κυριαζής γυμνάζονται -παράνομα- με τον Ασπρόπυργο»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35