social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το έκανε ξανά: Η Κηφισιά απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης και συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος (0-2)!

Το έκανε ξανά: Η Κηφισιά απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης και συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος (0-2)!

Πέρσι, όταν στις 3 Νοεμβρίου λύγιζε με 1-0 τον Απόλλωνα της Super League στην Καισαριανή με γκολ του Καλλέργη στα τελευταία λεπτά και έπαιρνε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ποδοσφαιρικός κόσμος έκανε λόγο για μία ιστορική επιτυχία, αλλά και μεγάλη έκπληξη.

Φέτος, η Κηφισιά επανέλαβε το επίτευγμά της και πιστοποίησε πως ήρθε στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου όχι μόνο για να... μείνει, αλλά και για να πετύχει νίκες που θα την εδραιώσουν στις συνειδήσεις του κόσμου ως μία νέα ποδοσφαιρική δύναμη!

Αυτή τη φορά στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης, η ομάδα της Κηφισιάς επικράτησε με το «καθαρό» 2-0 και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση του θεσμού. Από την άλλη, η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε μετριότατη παρουσία και γνώρισε τον άδοξο αποκλεισμό, απογοητεύοντας τους φιλάθλους της. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 39ο λεπτό με αυτογκόλ του Τσαμούρη μετά από ενέργεια του Ταλάλ (0-1), ενώ στο 64' ο Τεττέι με προσωπική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φατιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85'.

Διαιτητές: Βλάχος, Βιτσεντζάτος-Κάλλης (Ανατολικής Αττικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Τάτσης): Σόρτσαν, Λούι (53' Ερρέρα (85' Ράιτ)), Κοροβέσης (53' Οντόνε), Τσελεπίδης, Τσαμούρης (75' Μωραΐτης), Ντομίνγκες, Φατιόν, Λούρτσινγκερ (53' Χαλίμι), Παπαγεωργίου, Εσπάνια, Σίγκνιεβιτς

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Νοικοκυράκης, Νάγια, Σωτηράκος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Παπασάββας, Πέιος (56' λ.τρ. Παυλάκης), Τεττέι, Ταλάλ (68' Πρίτσας), Κουιρουκίδης (86' Παναγιώτου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35