social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Η σημερινή κλοπή εις βάρος της ομάδα μας είναι και η τελευταία [vid]

Αιγάλεω: Η σημερινή κλοπή εις βάρος της ομάδα μας είναι και η τελευταία [vid]

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφραση το Αιγάλεω μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αιτία αποτελεί η απόφαση του διαιτητή, Ματσούκα να υποδείξει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με το οποίο τα "λιοντάρια' έστειλαν το ματς στην παράταση.

Η ανακοινωση

Δυστυχώς για μια ακόμη γίναμε μάρτυρες ενός διαιτητικού λάθους, το οποίο στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Πάνω που πιστέψαμε πως είχαμε τελειώσει με τις περσινές διαιτητικές παρωδίες, με το «καλημέρα» στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας, ο κ. Ματσούκας, φρόντισε να μας… «προσγειώσει» απότομα στην σκληρή πραγματικότητα.
Δυστυχώς, ο κατά τα άλλα συμπαθείς και άψογος σε όλο το παιχνίδι κ. Ματσούκας, κατάφερε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης να υποπέσει σε ένα τεράστιο λάθος ανακαλύπτοντας πέναλτι, σε μια εξαιρετική βουτιά του παίκτη του Πανσερραϊκού.
Ένα ανύπαρκτο πέναλτι που έκρινε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Μια λανθασμένη υπόδειξη που ουσιαστικά «έκλεψε» την πρόκριση από την ομάδα μας, η οποία για 95’ ήταν ξεκάθαρα ανώτερη της αντίπαλης ομάδας.
Η διοίκηση της Αιγάλεω, που κόντρα σε όλα τα προβλήματα κάνει μια τεράστια προσπάθεια την φετινή χρονιά, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να «παίζει» με τον ιδρώτα και τους κόπους των αθλητών μας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε αυτό το… θέατρο του παραλόγου αμέτοχοι, είναι γελασμένοι. Η σημερινή κλοπή εις βάρος της ομάδα μας είναι και η τελευταία.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35