social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγγος: Για εμένα φυσιολογική η κατάσταση, για το ποδόσφαιρο τραγική!

Μάγγος: Για εμένα φυσιολογική η κατάσταση, για το ποδόσφαιρο τραγική!

Η κατάσταση στην Superleague 2 με την μετάθεση των ημερομηνιών για την έναρξη του πρωταθλήματος έχει κουράσει ωστόσο στην Προοδευτική οφείλουν να συνεχίσουν τη δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμοι στην σέντρα... όποτε οριστεί εκείνη από τα αρμόδια όργανα. 

Ετσι την Κυριακή στις 16.00 η ιστορική ομάδα θα δώσει ακόμη ένα δυνατό φιλικό αντιμετωπίζοντας την Ηλιούπολη εκτός έδρας. Το τεχνικό επιτελείο των βυσσινί αναμένεται να προφυλάξει τους Παυλιδη, Γκαργκαλατζίδη και Νομικος που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ωστόσο η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία. 

Από εκεί και πέρα το soccerlive.gr μίλησε με τον προπονητή της Προο, Γιάννη Μάγγο που σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της SL2 στο οποίο παρατηρείται στασιμότητα λέγοντας:

"Για εμένα προσωπικά που εργάζομαι τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και αναμενόμενο, αλλά, για το ποδόσφαιρο και την κατηγορία είναι τραγικό, πόσο μάλλον για τους προπονητές και για τους ποδοσφαιριστές. Το χειρότερο όμως είναι για τους προέδρους των ομάδων που πληρώνουν τόσα έξοδα". 


Σχετικά άρθρα

28 από τις 36 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στην SL2-Απομένουν 8

«Να μπει ξανά η Ηλιούπολη στον εγχώριο ποδοσφαιρικό χάρτη»

Συγχαίρει Κερατσίνι, Προοδευτική και Αία Σαλαμίνας ο Αμπελακιακός

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35