social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βόκολος: Κανένα φιλικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα επίσημο παιχνίδι

Βόκολος: Κανένα φιλικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα επίσημο παιχνίδι

Για ακόμη μία εκτός έδρας υποχρέωση προετοιμάζεται η Καλλιθέα, με σκοπό να πετύχει ό,τι και στην προηγούμενη: την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την Ηλιούπολη (1-2), οι κυανόλευκοι θα φιλοξενηθούν την Κυριακή (9/10) στη Λάρισα από τον Απόλλωνα για την τέταρτη φάση του θεσμού, με τον Λεωνίδα Βόκολο να σημειώνει στο Soccerlive ότι η ομάδα του δεν... διαλέγει παιχνίδια, αλλά θέλει νίκες και διακρίσεις σε κάθε ενενηντάλεπτο, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Παράλληλα, ο 52χρονος τεχνικός ενώνει τις φωνές του με όσους ζητούν να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατό το πρωτάθλημα της Super League 2, διαπιστώνοντας πως «κανένα φιλικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα επίσημο παιχνίδι».

«Ο Απόλλων Λάρισας είναι μία ομάδα της Κατηγορίας, με έμπειρα παιδιά και με έναν νέο και ικανό προπονητή, όπως είναι ο Βαγγέλης (σ.σ. Μόρας), τον οποίο εκτιμώ. Ασφαλώς, δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα παίξουμε για τη νίκη. Το ματς είναι ξεχωριστό και διαφορετικό, όμως δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Παίζουμε πάντα για τον ίδιο στόχο, που είναι η νίκη» υπογράμμισε αρχικά ο Λ. Βόκολος, ενώ σε ερώτηση για το αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι για τον αντίπαλο θα είναι το πρώτο επίσημο ματς, αποκρίθηκε: «Αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Δεν ξέρω σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο Απόλλων. Η συνταγή η δική μας είναι ίδια. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τη νίκη». Σε σχέση, μάλιστα, με το γεγονός ότι ακόμη βρισκόμαστε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, πρόσθεσε: «Έχουμε καταντήσει γραφικοί να συζητάμε συνέχεια το ίδιο πράγμα και να λέμε ότι θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για τις ομάδες αυτό που συμβαίνει. Κανένα φιλικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα επίσημο παιχνίδι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35