social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΟ Ρουφ: Το «Σ. Γιαλαμπίδης» έδρα στην SL2 Ι Γίνεται ΠΑΕ και έρχεται τσουνάμι μεταγραφών

ΠΑΟ Ρουφ: Το «Σ. Γιαλαμπίδης» έδρα στην SL2 Ι Γίνεται ΠΑΕ και έρχεται τσουνάμι μεταγραφών

Στον ΠΑΟ Ρουφ καιρό τώρα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με την ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Superleague 2. 

Ήδη εδώ και καιρό έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες ώστε η Αούστρια να γίνει και πάλι ΠΑΕ αφού έχουν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα έγγραφα και ο φάκελος των περσινών πρωταθλητών του 7ου ομίλου δείχνει πλήρης. 

Ως έδρα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα είναι το γήπεδο 'Σπύρος Γιαλαμπίδης' του Ταύρου και εκεί θα διεξάγονται οι εντός έδρας αγώνες της ιστορικής ομάδας αφού το γήπεδο του Ρουφ, διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα και βάση των όσων απαιτούνται δεν πληρεί τις προυποθέσεις.

Στην τεχνική ηγεσία εδώ και εβδομάδες έχει γίνει γνωστό ότι παραμένει ο πετυχημένος προπονητής, Ισίδωρος Σταυριανός, ενώ μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξει τσουνάμι μεταγραφών αφού οι 'κόκκινοι' έχουν έρθει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΟ Ρουφ θα είναι μια αξιόπιστη δύναμη και στην Superleague 2 και είναι έτοιμος οι άνθρωποι του, ο κόσμος και το ποδοσφαιρικό τμήμα να αφήσουν το στίγμα τους. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35