social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη ο ΠΑΟ Ρουφ, 2-0 τον Εθνικό Πειραιά

Φιλική νίκη ο ΠΑΟ Ρουφ, 2-0 τον Εθνικό Πειραιά

Έπειτα από ένα δυνατό φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Ρουφ, ο τοπικός ΠΑΟ πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Εθνικό, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 65ο λεπτό χάρη σε κοντινή προσπάθεια του Τσιαβού (1-0), με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει στο 87' για το 2-0 με υπέροχη προσωπική ενέργεια και μακρινό πλασέ από πλάγια θέση. Ενδιάμεσα από τα δύο γκολ, στο 70', οι Πειραιώτες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Σάμιος νικήθηκε από τον γκολκίπερ Μαρσέλο σε εκτέλεση πέναλτι.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Πανουργιάς, Κάμι, Χατζηλάμπρος, Κατσούλης, Κουκοβίνης, Τσαρκάνι, Νιτσάκης, Βενάρδος, Κυριαζής, Καλλέργης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Μαρσέλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Τασιουλής, Σμίλτος, Σαντιγκάι, Σαχσανίδης, Φιλιμέγκας, Ζαφειράκης, Τσιαβός, Ζαχαρός, Σαμαράς

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Κούμπουλα (46' Πίνης), Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Βασιλείου, Θεοδώρου, Νταλακούρας (80' Γιαννόπουλος), Δρόσης (70' Πλουμάτος), Ντάφλας, Σάμιος, Σταύρου (25' λ.τρ. Κώστας), Δώδας (79' Καλύβας)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35