social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Κηφισιά... έλιωσε τον ΟΦΗ και πήρε παλληκαρήσια πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

Η Κηφισιά... έλιωσε τον ΟΦΗ και πήρε παλληκαρήσια πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας

Η εκπληκτική Κηφισιά, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΟΦΗ να πέσει... θύμα της μετά τον Απόλλωνα. Το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη με περίσσια αυτοπεποίθηση και τεράστια αυταπάρνηση με το γκολ του Κουιρουκίδη επικράτησε με 1-0 των Κρητικών και βρίσκεται στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος!

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αιφνιδιάσει τον ΟΦΗ από τα πρώτα λεπτά, με τον Τετέι να πατάει στην περιοχή αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία του Στέφενς.

 

Από την άλλη ο ΟΦΗ προσπάθησε να βρει ρυθμό δίχως επιτυχία, καθώς παρότι έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχε τελικές προσπάθειες.

 

Πέρα από τα μακρινά σουτ από Τοράλ και Μεγιάδο, τα οποία μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος, οι Κρητικοί δεν είχαν επικίνδυνες στιγμές προς την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, ο Πρίτσας απείλησε με ένα πλασέ έξω από την περιοχή στο 20ο λεπτό ενώ ο Τετέι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα στο 30'.

 

 

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του ΟΦΗ ήταν στο 44', όταν ο Γκερέρο συνεργάστηκε ωραία με τον Θοράρινσον αλλά το σουτ του από πλάγια θέση πέρασε παράλληλα από την εστία. Έτσι, το πρώτο μέρος έληξε στο 0-0.

 

«Χρυσό» γκολ και καλύτερη η Κηφισιά

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυναμικά και προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά χωρίς επιτυχία. Αντίθετα η Κηφισιά πήρε εκείνη μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν τους ποδοσφαιριστές τους να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμού.

 

Στο 64' τελικά, μία από τις αντεπιθέσεις της Κηφισιάς μετατράπηκε σε γκολ. Ο Τετέι έκανε εξαιρετική ενέργεια, την έδωσε στον Νοικοκυράκη και εκείνος, με γύρισμα βρήκε τον Κουϊρουκίδη, ο οποίος με ωραίο πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ.

 

Τρία λεπτά μετά, ο ΟΦΗ πήγε να απαντήσει στο γκολ αλλά η εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Αναγνωστόπουλου. Η Κηφισιά παρότι ήταν μπροστά στο σκορ, πίεζε για να βρει και δεύτερο τέρμα, με τον Μανώλη Καλλέργη να είναι η κύρια πηγή κινδύνου.

 

 

 

Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε ωραία ενέργεια, πάτησε περιοχή αλλά στο γύρισμά του, οι αμυντικοί του ΟΦΗ πρόλαβαν να απομακρύνουν πριν γίνει το 2-0, στο 76'. Ο Ίδιος παίκτης στο 85' απείλησε με σουτ και ο Στέφενς κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ στη μάχη της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

 

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την Κηφισιά να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός τον ΟΦΗ.

 

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Να'α, Νοικοκυράκης, Πέϊος, Παπασάββας (86' Βαφέας), Πρίτσας (78' Γκίνη), Τετέι, Κουϊρουκίδης (75' Καλλέργης).

 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Βούρος, Γιαννούλης (35' λ.τρ. Διαμαντης), Πασαλίδης (67' Μπαλογιάννης), Λάρσον, Θοράρινσον (67' Τζου), Ντιουσέ, Μεγιάδο (59' Λουις Περέα), Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35