social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωτιά για την Ηλιούπολη που νίκησε και την Παναχαϊκή με 2-1 και διεύρυνε το σερί της!

Πρωτιά για την Ηλιούπολη που νίκησε και την Παναχαϊκή με 2-1 και διεύρυνε το σερί της!

Σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής πέτυχε η Ηλιούπολη, επικρατώντας με 2-1 επί της Παναχαϊκής στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε πιο αποφασιστικά στο γήπεδο, έχοντας τον έλεγχο και πατώντας με αξιώσεις την περιοχή της Ηλιούπολης. Στο 5′ η κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου πέρασε άουτ, ενώ στο 8′ ο Αλεξόπουλος είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με το σουτ του ωστόσο να καταλήγει στην πλάγια πλευρά των διχτύων του Περιστερίδη. Στο 10, ο Τσακμάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Κέρη, ωστόσο ο β’ βοηθός υπέδειξε τον παίκτη σε θέση οφσάιντ. Στο 13 ο Hebert αστόχησε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βάρκα, ενώ στο 23 ο Carlos με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Μετά το πρώτο ημίωρο η Ηλιούπολη έβγαλε αντίδραση και σκόραρε στο 33 με ένα εξαιρετικό σουτ του Τριανταφυλλάκου έξω από την περιοχή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Hebert σημείωσε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο συντηρητικό ποδόσφαιρο. Στο 53′ ο Καρακλάιτς πραγματοποίησε ένα σουτ το οποίο δεν ανησύχησε τον Κώστα Περιστερίδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Liporace μείωσε σε 2-1 μετά από κόρνερ του Κέρη. Στο 72′ ο Κέρη είχε μια καλή ευκαιρία, ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Βάρκας έστειλε τη μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωράκη με όμορφη ενέργεια. Στο 79΄ ο Τσαφταρίδης πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο μετά από κόντρες το σουτ του κατέληξε κόρνερ. Στο 81′ ο Liporace έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του ωστόσο έστειλε τη μπάλα αουτ εξ επαφής, ενώ στο 86′ ο Τσαφταρίδης είχε και άλλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Θεοδωράκη να λέει «όχι» σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Oι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο ως εξής:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολίμος (89′ Ανδρέου), Μουριέλ , Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Τριανταφυλλάκος, Βάρκας (76′ Κρέτση), Έμπερτ (68′ Ντιαζ), Μπαστακός.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης, Larea, Tσακμάκης, Λιποράσε, Καρλίτο, Μπουρλάκης(58′ Κωνσταντακόπουλος), Τσιάρας (58′ Χαντί), Κέρη, Αλεξόπουλος, Karaklajic N. (46′ Karaklajic P).


Σχετικά άρθρα

Υγιεινός περίπατος για την Ηλιούπολη, νίκησε άνετα 4-0 τον Αία Γαστούνης και πέρασε στην επόμενη φάσ

Χανιά: Αρνητικά τα τεστ covid

Γιάννης Ντινιωτάκης: Κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και όχι τους αντιπάλους [VID]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35