social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Μάγγος στην Προοδευτική με «καρφιά» από τη διοίκηση!

Τέλος ο Μάγγος στην Προοδευτική με «καρφιά» από τη διοίκηση!

Η «βαριά» ήττα που υπέστη η Προοδευτική από την Κηφισιά στο γήπεδο του Κερατσινίου (0-4) για το πρωτάθλημα της Super League 2 πυροδότησε εξελίξεις στις τάξεις της.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της αναμέτρησης, η διοίκηση των «βυσσινί» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Καρδιτσιώτη προπονητή, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς το πρόσωπό του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και με αναφορές που αγγίζουν τα όρια της απαξίωσης. Μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στην Προοδευτική δεν έχει παρατηρηθεί βελτίωση, ενώ καταλογίζουν στον απερχόμενο τεχνικό «εμμονές» που είχαν ως συνέπεια να μην λύνονται τα προβλήματα. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με αυτόν στη θέση του προπονητή και για αυτό αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους, αναζητώντας ήδη τον αντικαταστάτη του.

Η ομάδα μας έχει μεγάλες φιλοδοξίες φέτος λόγω και των μεταγραφών που κάναμε αλλά το ξεκίνημα δεν είναι καλό.

Έτσι, η ΠΑΕ και ο πρόεδρος αποφάσισε ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με τον Μάγγο αφού δεν φαίνεται προς το παρόν κάποια βελτίωση στην ομάδα, ενώ είναι φανερό σε κάθε αγώνα ότι υπάρχουν τα ίδια προβλήματα και οι ιδίες εμμονές .

Σε ευχαριστούμε».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35