social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οικογένεια Τσιριγώτη: Δεν τα παραταμε

Οικογένεια Τσιριγώτη: Δεν τα παραταμε

Ανακοίνωση Οικογένειας Τσιριγώτη

Αν νομίζουν κάποιοι ότι στον Ιωνικό μπορεί να λειτουργήσει το αίσθημα της απογοήτευσης, κάνουν μεγάλο λάθος !

Κανένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν είναι ικανό να μας επηρεάσει από τον στόχο μας. Εμείς ως Οικογένεια Τσιριγώτη, με καταγωγή από την Μάνη και μεγαλωμένοι στις περήφανες γειτονιές της Νικαίας –Κοκκινιάς, έχουμε μάθει να μην σκύβουμε ποτέ το κεφάλι. Έτσι είναι φτιαγμένο και το DNA του Ιωνικού.

Η Ιστορία αυτής της ομάδας μας επιβάλλει να προσπαθήσουμε και να πετυχουμε τον στόχο της ανόδου και να βρεθεί ο Ιωνικός σε λίγα χρόνια στην Κατηγορία που ανήκει πραγματικά.

Ως ΠΑΕ δεν είμαστε μόνοι. Εχουμε διπλά μας τον Ιστορικό Σύνδεσμο των Rangers, την ζωντανή Ιστορία του Ιωνικού μας τους παλαίμαχους, τις αναπτυσσόμενες ακαδημίες μας, την νέα Διοίκηση του Ερασιτέχνη , την Δημοτική Αρχή και δεκάδες χορηγούς-φίλους που πίστεψαν σε εμάς και βοηθούν ο καθένας με τις δυνάμεις του.

Όσο λοιπόν δεν είμαστε μόνοι , ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν γροθιά και ως Οικογένεια θα συνεχίσουμε να κάνουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ …ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Ως Διοίκηση , ως Οικογένεια Τσιριγώτη έχουμε ματώσει οικονομικά για έναν Υγιή Ιωνικό σε όλα τα επίπεδα και ξέρουμε πολύ καλά ότι και οι παίχτες θα ματώσουν εντος των γραμμών και θα πετύχουν.

Πιστεύουμε στην ποδοσφαιρική τους Αξία και στις Ικανότητες του Προπονητή μας καθώς και όλου του τεχνικού επιτελείου μας. Καλούμε για άλλη μια φορά τον περήφανο λαό του Ιωνικού να ξεσηκωθεί και να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ! Μετράμε αντίστροφα πλέον και στην μάχη της ανόδου υπάρχει μονό μια σκεψη….Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. Ραντεβού την Κυριακή στο σπίτι μας, στο κάστρο της Νεάπολης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35