social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ΠΑΕ Ιωνικός είναι αντίθετη σε κάθε ενέργεια μη διεξαγωγής του Πρωταθλήματος

Η ΠΑΕ Ιωνικός είναι αντίθετη σε κάθε ενέργεια μη διεξαγωγής του Πρωταθλήματος

 H ΠΑΕ Ιωνικός και ο Πρόεδρος της κος Ιωάννης Τσιριγώτης εκφράζουν την βαθιά τους δυσαρέσκεια, αλλά και τον έντονο προβληματισμό τους ως προς το γεγονός της μη πρόσκλησης τους , αλλά και ούτε καν ενημέρωσης του στη διάσκεψη ομάδων της Football League.

Αρχικά ως καλοπροαίρετοι και καλόπιστοι θα θεωρήσουμε ότι αυτή η ενέργεια δεν έγινε τεχνηέντως.

Δοθείσης της ευκαιρίας καθιστούμε σαφές και σε όλους τους τόνους ότι η ΠΑΕ Ιωνικός είναι αντίθετη σε κάθε ενέργεια μη διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και μάλιστα όταν αυτή υποκινείται από ιδιοτελείς σκοπούς. Αντιθέτως αδημονεί για την ολοκλήρωση του. Παράλληλα, δηλώνει πανέτοιμη, μιας και αρχή μας είναι πως τα Πρωταθλήματα πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στους αγωνιστικούς χώρους με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, και όχι να κρίνονται σε μυστικές συναντήσεις με γνώμονα επιθυμίες κατά το δοκούν και διάφορα προσχήματα.

Οι δομές και οι εν γένει εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ιωνικού, με ενέργειες του Προέδρου του, πληρούν και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές σε θέματα υγιεινής και διεξαγωγής υψηλού επιπέδου αγώνων. Με μόνο οδηγό τις εντολές των ειδικών και τις επίσημες αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού, τις οποίες και θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα, είμαστε σε αναμονή.

Προτεραιότητα μας είναι η δημόσια υγεία και η εύρυθμη λειτουργία του Πρωταθλήματος που είμαστε βέβαιοι ότι αν συνεχιστεί θα μας βρει Πρωταθλητές.

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Ιωνικός


Σχετικά άρθρα

Το Ιούλιο η απόφαση για τις ενστάσεις της ΠΑΕ Σαντορίνης κατά της ΠΑΕ Ρόδου-Την Δευτέρα της Καλλιθέα

Έτοιμος ο Ασπρόπυργος για να... σπάσει το ρόδι-Οι επιλογές του Βαζέχα

Football League: Οι τιμωρημένοι της 16ης αγωνιστικής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35