social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Κούτσης σκόραρε στις καθυστερήσεις της Γενικής Συνέλευσης

Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Κούτσης σκόραρε στις καθυστερήσεις της Γενικής Συνέλευσης

Χθες, Παρασκευή 29 Μαϊου, έγινε η ετήσια γενική συνέλευση του Αστέρα Βλαχιώτη στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη παρουσία πολλών φίλων της ομάδας όχι μόνο από το Βλαχιώτη αλλά από τον Δήμο Ευρώτα γενικότερα. 

Ένα σημαντικό στοιχείο που φανερώνει την μεγάλη προοπτική που υπάρχει σε αυτό το εγχείρημα. Κάτι το οποίο αν συνδυαστεί με τις υγιείς και αγνές προθέσεις του εμπνευστή της προσπάθειας αυτής, Πέτρου Μαρτσούκου, τότε μπορεί να δημιουργήσει κάτι μοναδικό για το Βλαχιώτη, τον Δήμο Ευρώτα και το Νομό Λακωνίας γενικότερα.

Η συνέλευση διήρκεσε περισσότερο από δυο ώρες και σε επόμενα άρθρα θα σας μεταφέρουμε τι ειπώθηκε αναλυτικά. Οφείλουμε να σημειώσουμε όμως ότι στο τέλος της ακούστηκαν τα σημαντικότερα που πρέπει να καταλάβουν όλοι και να στηρίξουν την προσπάθεια του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Πέτρου Μαρτσούκου. Ένας άνθρωπος που έχει οραματιστεί να προβάλλει σε Πανελλήνιο επίπεδο την περιοχή του μέσα από τις ποδοσφαιρικές επιτυχίες του Αστέρα Βλαχιώτη, κάτι το οποίο πέτυχε σε μικρότερο χρονικό διάστημα από 2 έτη.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κούτσης παίρνοντας το λόγο προσπάθησε να κάνει όλους να καταλάβουν ποιος πρέπει να είναι ο κοινός στόχος.

“Ήταν εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Πετύχαμε μια άνοδο την οποία είχε οραματιστεί ο Μαρτσούκος, πίστευε πάρα πολύ στην ομάδα από την αρχή. Στις αρχές όταν μιλούσαμε, πριν συμφωνήσουμε να αναλάβω την ομάδα, παρόλο που ο Αστέρας είχε μείνει πίσω στη βαθμολογία, ήταν πεπεισμένος ότι θα πάρει το Πρωτάθλημα. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια, από τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές και ειδικότερα από τον κύριο Μαρτσούκο.

Δεν υπάρχουν στις ημέρες μας επενδυτές στο ποδόσφαιρο, εξαφανίζονται, είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, και ο Μαρτσούκος συνδυάζει την εντιμότητα και την ειλικρίνεια. Είναι ένα διαμάντι, το οποίο πρέπει να κρατήσουμε πάση θυσία στο χώρο αυτό. Αν μίλαγα στους παίκτες μου, θα τους έλεγα ότι η αλληλεγγύη  και το να έχω πολλούς καλούς συμπαίκτες με βοηθά στο να έχω μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Να υπάρχει ενότητα, να είναι κάτι οργανωμένο, κάτι σωστό, έτσι ώστε να προσφέρουμε και εμείς αυτό που μπορούμε.

Το ποδόσφαιρο είναι μια κοινωνική εκδήλωση, κάθε Κυριακή. Έρχεστε να καμαρώσετε την ομάδα, είτε παίζει καλά, είτε δεν παίζει καλά, είτε κερδίζει, είτε δεν κερδίζει.

Να είστε δίπλα και να συμπορευτούμε όλοι μαζί και δεν ξέρουμε που θα πάει όλο αυτό.

Το στοιχείο που μας έδωσε το Πρωτάθλημα ήταν ότι είμασταν όλοι μαζί και έτσι το πετύχαμε. Ο κόσμος, ο Πρόεδρος, οι συνεργάτες μου, οι ποδοσφαιριστές, τα άλλα μέλη της Διοίκησης, οι χορηγοί και όλοι όσοι μας βοήθησαν. Να ενωθούμε όλοι μαζί και θα ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. η ενότητα αυτή θα μας δώσει την δύναμη για να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Να δώσω συγχαρητήρια και στον Άρη Σκάλας που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.”

Πολύ εύστοχα στη συνέχεια υπογράμμισε άλλος ομιλητής:

“Ο κύριος Μαρτσούκος δεν είναι επενδυτής. Είναι “αρρωστάκι”, πληρώνει γιατί θέλει να προβάλλει την περιοχή του, κερδίζει μόνο το συναίσθημα και την αγάπη του κόσμου. Δεν ήρθε για να πάρει το γήπεδο του Βλαχιώτη, το γήπεδο της Σκάλας, να πάρει δουλειές, ή να κερδίσει επιχειρηματικά.

Έχετε την πολυτέλεια και τύχη να έχετε τον Μαρτσούκο ο οποίος λέει ότι θέλω απλά να βοηθάω την ομάδα, χωρίς να είμαι Πρόεδρος. Εύχομαι να μην τον χάσετε. Δεν θέλει να σας εκμεταλλευτεί και καταθέτει συναίσθημα. Να είστε κοντά στον Πρόεδρο, στον προπονητή. Πρέπει να είσαστε μια γροθιά για να πετύχετε τον στόχο σας.”

Πηγή; isports.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35