social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ευθυμίου: Η Football League γιατί λείπει από τους εμπλεκόμενους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Ευθυμίου: Η Football League γιατί λείπει από τους εμπλεκόμενους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασπροπύργου Κος Ευθυμίου Νίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Μετά το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Αυγενάκη που είχε ο Πρόεδρος της SL2 – FL μαζί με μια αντιπροσωπεία της Super League 2 βγήκε ανακοίνωση από τη SL2-FL η οποία σε κάποιο σημείο της αναφέρει : Ακολούθως, ο κ. Αυγενάκης, υπογράμμισε ότι με την συγκεκριμένη επίσημη πρόταση ανοίγει ο απαιτούμενος διάλογος για την αναγκαιότητα διαφορετικής διάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών, κάτι που είχε επισημάνει από πέρσι. Ο Υφυπουργός εκτίμησε ότι απαιτείται άμεσα μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (ΕΠΟ, SL1, SL2, ΕΡΤ, Nova) για να προκύψει η ενδεδειγμένη λύση, με τους εκπροσώπους της Λίγκας να ζητούν να υλοποιηθεί η πρότασή του άμεσα.

Ερώτηση : Κύριε Υφυπουργέ, Κύριε Πρόεδρε της SL2-FL η Football League γιατί λείπει από τους εμπλεκόμενους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο;;;

Μετά την περσινή υποβάθμιση που υπέστησαν 14 Π.Α.Ε. της FL με τις μόνο 3 ψήφους στο Δ.Σ. της Λίγκας χωρίς την παρουσία μας αφού στις 1/7/2019 που έγινε η τροποποίηση του Καταστατικού στη Γ.Σ. δεν συμμετείχαμε αφού δεν ήμασταν ούτε καν Π.Α.Ε., βλέπουμε συνεχίζεται η υποβάθμιση και ο εξαφανισμός, αφού δεν αναφερόμαστε στους εμπλεκόμενους με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τέλος καλούμε την Κυβέρνηση να διορθώσει, όπως είχε δηλώσει την περσινή ΑΔΙΚΙΑ με τον απαράδεκτο Νόμο Βασιλειάδη, τον οποίο θυμίζουμε καταψήφισε, (όπως και τα άλλα κόμματα). Ας κάνει πράξη λοιπόν την τότε καταψήφιση και να διορθώσει την αδικία με την συμμετοχή που είχαμε στην ίδια κατηγορία παρότι είχαμε αναδειχθεί Πρωταθλητές και ας μην αδικηθούν και οι φετινοί Πρωταθλητές."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35