social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Περίπατο» ο Ιάλυσος με Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου (4-0)

«Περίπατο» ο Ιάλυσος με Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου (4-0)

Η πρώτη νίκη του Ιάλυσου στα μπαράζ ανόδου ήρθε με τρόπο επιβλητικό! Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου υποδέχθηκε για τον 8ο όμιλο τον Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου, του οποίου επικράτησε με 4-0 για να πλησιάσει σε απόσταση... βολής από την πρώτη, προνομιούχο τριάδα της κατάταξης.

 

Μόλις στο 14ο λεπτό ο γκολκίπερ Σεράφης αιφνιδιάστηκε από την εκτέλεση κόρνερ του Παπουτσογιαννόπουλου, στέλνοντας ουσιαστικά την μπάλα προς την εστία του για το 1-0, για να φτάσουμε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όπου οι γηπεδούχοι με άλλα δύο γκολ «σφράγισαν» την επικράτησή τους. Στο 39' ο Ρούσσος με πλασέ μετά από ασίστ του Χατζησάββα έγραψε το 2-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο δημιουργός του προηγούμενου γκολ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 62' από κοντινό σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου σε φάση διαρκείας.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης, Λυτρίβης-Λεκαράκος (Πειραιά)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Γκέζος (84' Καραμπής), Πατσίλης, Θεοδοσίου, Παγκράτης, Ρεκλείτης (72' Λερογιάννης), Παπουτσογιαννόπουλος (79' Σουλτς), Ρούσσος, Λαμπίδης (46' Μπάρδος), Ιντρίζι, Χατζησάββας (72' Σπαχιού)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Μίμης Γιοβανάκης): Σεράφης, Γκόγκας (46' Γκιάλης), Τσόφλιος (79' Βαϊντερλής), Ζαρνακούπης, Βέκιος (46' Μαθιούδης), Φαν Κλάουντ (69' Σούκας), Σεκ, Αναγνωστάκης, Βασιλάκης, Κρητικός, Ντεμίρι (46' Φλούρας).


(Στοιχεία αγώνα - Φωτο: xxsports.org)

 


Σχετικά άρθρα

Τα ημίχρονα στα μπαράζ Ενώσεων

Μπαράζ Ενώσεων I Αποτελέσματα και βαθμολογία στον 8ο όμιλο (4η αγων.)

Μοιρασιά για Ιάλυσο και Νίκη Βόλου (1-1)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35