social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη... μισή άνοδος για τον Ιάλυσο 0-1 τον Αετό Λουτρών στη Λέσβο

Νίκη... μισή άνοδος για τον Ιάλυσο 0-1 τον Αετό Λουτρών στη Λέσβο

 Με γκολ του Ντάνιελ Σπαχιού στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ιάλυσος επικράτησε με 1-0 του Αετού Λουτρών στην Λέσβο και έκανε καθοριστικό βήμα για την επιστροφή του στην Γ Εθνική. Παλικαρίσια νίκη για την ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη σε ματς που είχε αρκετή ένταση στο φινάλε. Την Δεύτερα κόντρα στον Πανσαμιακό σφραγίζεται η άνοδος για τους «ερυθροκίτρινους».

Το ματς:

Ο Ιάλυσος είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, δίχως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων. Στο 8΄ ο Παπουτσογιαννόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 18΄ με το σουτ του Παλαμουτσή έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου. Ο Ιάλυσος διατηρούσε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στην συνέχεια, απειλώντας ξανά στο 40ο λεπτό. Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Γκέζος γύρισε στο σημείο του πέναλτι για τον Χατζησάββα, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στον Καπταγιάννη. Τρία λεπτά αργότερα ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Χατζησάββας πήρε την γυριστή κεφαλιά με τον Κουμπά να μπλοκάρει σταθερά.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο το ματς ήταν αρκετά κλειστό σε σχέση με το πρώτο μισό. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και ο Αετός παρά την πρωτοβουλία που είχε, δεν κατάφερνε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ανδρούτσου. Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 70΄ όταν ο Γκέζος έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, γυρίζοντας παράλληλά για τον Σπαχιού και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Σεφουλάι έκανε το γύρισμα από αριστερά με τον Μιχαλάκη να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ιάλυσος άντεξε στην πίεση, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 85΄ με το παράλληλο γύρισμα του Αλαγιάννη, από πλεονεκτική θέση μέσα στη μικρή περιοχή, ωστόσο ο Σεφουλάι δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Ανδρούτσο. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου να πανηγυρίζουν έξαλλα το σπουδαίο διπλό που τους δίνει προβάδισμα ανόδου.

MVP:

Χρυσή αλλαγή για τον Πέτρο Ρουτζιέρη ο Ντάνιελ Σπαχιού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και στέλνει εκτός απροόπτου τον Ιάλυσο στην Γ Εθνική.

Στο ύψος του

Ο Πολύδωρος Γκέζος για ακόμα ένα ματς ήταν εκπληκτικός. Σέρβιρε το γκολ της νίκης για τον Σπαχιού, ενώ στην επιστροφή του στην Λέσβο, ήταν απροσπέλαστος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Διαιτησία

Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Λαμπροπούλου (Πειραιά) - Λεκαράκος (Πειραιά)

Οι συνθέσεις:

Αετός Λουτρών (Θεαγένης Διονυσάτος): Κουμπάς, Πετρουζέλλης, Καλαφάτης, Καπταγιάννης, Κριπιντίρης, Τσομπανέλλης (82’ Καδής), Παλαμουτσής, Μιχαλάκης, Σεφουλάι, Λαμπράκης (79’ Αλαγιάννης), Βλαστέλλης.

Ιάλυσος (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Γκέζος, Τερζίου, Θεοδοσίου, Πατσίλης, Ρεκλείτης, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος (84’ Λερογιάννης), Μπάρδος (46’ Σπαχιού), Ιντρίζι, Χατζησάββας (90+2’ Παγκράτης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35