social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ποιος να συγκριθεί μαζί του.... Ο Άρης Πετρούπολης πέρασε από τη Ρόδο και τερμάτισε (και πάλι) πρώτος!

Ποιος να συγκριθεί μαζί του.... Ο Άρης Πετρούπολης πέρασε από τη Ρόδο και τερμάτισε (και πάλι) πρώτος!

Μια ονειρεμένη χρονιά λαμβάνει τέλος με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον Άρη Πετρούπολης.

Η σπουδαία και υπερπρωταθλήτρια ομάδα των Αθηνών τερματίζει στο τρίτο κατά σειρά -μίνι- πρωτάθλημα στην πρώτη θέση αφού για την 7η και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ στον 8ο όμιλο επικράτησε με 1-2 του Ιάλυσου στο Οικονομίδειο. Οι παίκτες του Γιάννη Σιλεβίστα χωρίς βαθμολογικό άγχος αλλά με κίνητρο την πρώτη θέση ήταν ανώτεροι και έδειξαν απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα ότι δικαίως χαρακτηρίστηκαν απ' όλους ως το φαβορί όχι απλά για την άνοδο αλλά και για την πρώτη θέση. Στο 44' ο Σαμαράς έκανε το 0-1 μετά από σέντρα του Κορώνη, ενώ στο 61' οι δυο παίκτες συνεργάστηκαν και πάλι άψογα με τον πρώτο να σερβίρει και τον πρώην άσο του ΠΑΟ Ρουφ να σημειώνει το 0-2. Στο 77' ο Ιάλυσος μείωσε με τον Χατζησάββα σε 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ανδρούτσος, Λαμπίδης (37' Μπάρδος), Ρεκλείτης (74' Παπουτσογιαννόπουλος), Χατζησάββας, Ρούσσος, Παγκράτης, Πατσίλης, Τερζίου, Σουλτς (60 Λερογιάννης), Θεοδοσίου, Ιντριζι (60' Σπαχιου).

ΑΡΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ρουμπής, Τρακόσης, Λεβέντης, Μπιμάι (85' Σερίφης), Κορώνης, Γεραγωτελλης, Ρετζο, Σουφλας (56' Μπριστογιάννης), Σαμαρας (74' Καραδήμςα), Μαρινου (85' Λέκκας), Αργυριου (85 Τσερκώνης).


Σχετικά άρθρα

Μεσολόγγης: Η ετοιμότητα της κάθε ομάδας θα παίξει ρόλο στην πορεία της

Ανακοίνωσε Ρεμούνδο ο Ακράτητος

Χαϊδάρι: Οι εκλεκτοί του Χλωρού για το ματς της χρονιάς!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35