social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρουσίασε τους προπονητές Κ18 και Κ16 η ακαδημία του Αιγάλεω

Παρουσίασε τους προπονητές Κ18 και Κ16 η ακαδημία του Αιγάλεω

Στην ανακοίνωση των Θωμά Μακρή και Μάκη Σωτηριάδη προχώρησε η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αιγάλεω.

 

Με τον Θωμά Μακρή, παλιό ποδοσφαιριστή του συλλόγου να είναι γνωστό πως θα προπονεί το τμήμα Κ18, νωρίτερα ανακοινώθηκε πως ο - επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας - Μάκης Σωτηριάδης, πρόκειται να αναλάβει το τμήμα της Κ16. Παρακάτω, ακολουθούν τα επίσημα δελτία τύπου της ακαδημίας του συλλόγου, για τα βιογραφικά σημειώματα των δύο προπονητών.

 

«Ο Θωμάς Μακρής, εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με πληθώρα διακρίσεων τόσο με τη φανέλα του Αιγάλεω, όσο και με άλλων επαγγελματικών συλλόγων, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, κάτοχος του διπλώματος UEFA C και έχει διατελέσει προπονητής στις ακαδημίες του Ίκαρου Καλλιθέας και στην Κ18 του Άγιαξ Ταύρου.»

 

«Ο Χρυσόστομος (Μάκης) Σωτηριάδης, έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας για εννέα χρόνια. Παράλληλα, έχει 20ετή εμπειρία στο χώρο των ακαδημιών, με σταδιοδρομία στον ΠΑΟ Ρουφ, στον Ζέφυρο και στα τμήματα του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ είναι αριστούχος κάτοχος του διπλώματος UEFA B. Επιπρόσθετα, έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας του ΑΟ Αιγάλεω, του Αγίου Ιεροθέου και του Αττικού.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35