social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το πρόγραμμα των προπονήσεων της Επισκοπής

Το πρόγραμμα των προπονήσεων της Επισκοπής

Το δελτίο τύπου της Επισκοπής

Για 4η ημέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έδωσαν ραντεβού στο ΔΑΚ Γάλλου όπου πραγματοποίησαν άλλη μια προπόνηση που εντασσόταν στο προενταξιακό πρόγραμμα της προετοιμασίας που, επισήμως τουλάχιστον, δύναται να ξεκινήσει αυτή τη Δευτέρα (5/10) στο ίδιο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ακολούθησαν και πάλι τις οδηγίες του Γ. Βέλιτς και των συνεργατών του με το πρόγραμμα φυσικά να περιλαμβάνει και πάλι αρκετή μπάλα, τελειώματα φάσεων και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό παίζοντας σε μικρό γήπεδο με τις ομάδες των παικτών να διαχωρίζονται σε 4 (με 6 μέλη) όπου νικητές αναδείχθηκαν οι, Βουτσελάς, Λίμα, Σουμπασάκης, Τζωρτζινάκης, Φάμπιο και Χρουσιέλ.


Οι νικητές της 4ης μέρας


Οι νικητές της 3ης μέρας

Το κλίμα είναι ιδανικό, οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα επιδεικνύοντας μεγάλη διάθεση με τους νικητές να κάνουν την ανάλογη καζούρα σε όλους τους υπόλοιπους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προπονήσεις διεξάγονται το πρωί (09.00).

Την ίδια στιγμή, οι 4 τερματοφύλακες (μαζί με τους Καλογεράκη, Μανιαδάκη, Βουτσελά εντάχθηκε και ο νεαρός 17χρονος Θωμάς Κατσιπάνος από τη Επισκοπή 2010.) γυμνάζονται συνεχώς με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Χαρλαύτη.

Τέλος, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, εκτός του νεαρού τερματοφύλακα, προπονούνται τις τελευταίες μέρες, οι Καφετζής, Τσιλεδάκης και Τζωρτζινάκης από την Επισκοπή 2010 καθώς και 19χρονος  (γενν. 2001) κεντρώος Κωνσταντίνος Οικονομίκος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35