social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπίλιος: «Θα είμαστε έτοιμοι όποτε μας ζητηθεί»

Μπίλιος: «Θα είμαστε έτοιμοι όποτε μας ζητηθεί»

Στην Καλλιθέα δηλώνουν έτοιμοι από τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή πάρει το «οκ» από την Πολιτεία για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο Αθηναϊκός σύλλογος έχει αναστείλει τις προπονήσεις του όπως έχουν πράξει όλες οι ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο, δια στόματος του διοικητικού παράγοντα, Μάριου Μπίλιου, γνωστοποιήθηκε ότι η ομάδα εφόσον της ζητηθεί να αγωνιστεί θα είναι έτοιμη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του γνωστού παράγοντα

«Επικρατεί ένα… χάος στη χώρα αφού δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει και το ποδοσφαιρικό χάρτη αφού υπάρχει μια ουτοπία. Από εκεί και πέρα, εάν μας ζητηθεί να αγωνιστούμε θα είμαστε έτοιμοι τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά τρεις μήνες και νομίζω ότι το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες».

Ερωτηθείς για το στόχο που έχει τεθεί ο κ. Μπίλιος δήλωσε: «Στόχος για την Καλλιθέα αποτελεί να είναι ανταγωνιστική κάθε Κυριακή. Θα κοιτάζουμε, εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα τα κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35